Ontdek hoe sTN bijdraagt aan een duurzame toekomst

Bij sTN hebben we duurzaamheid hoog zitten en streven we naar een positieve impact op het milieu én de samenleving. We zijn verheugd om te delen hoe we continu stappen zetten om steeds duurzamer te worden. Om ervoor te zorgen dat wij steeds milieu vriendelijker worden bieden wij bijvoorbeeld refurbished smartphones aan en werken wij samen met de groenste telecompartner ter wereld; KPN. In deze blog vertellen we wat wij doen om een duurzamere toekomst te realiseren en hoe jij ons hierbij kan helpen.

 

 

Refurbished smartphones: goed voor je portemonnee, goed voor het milieu

Wij vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan het milieu, mede daarom bieden wij refurbished smartphones aan. Maar waarom precies zijn refurbished smartphones zo goed voor het milieu? Doordat de smartphones worden hergebruikt, hoeven er minder nieuwe te worden geproduceerd, Je bespaart ook nog is gemiddeld zo’n 56 kilo C02 en 10.000 liter water. Verder wordt de e-waste berg ook niet nog groter gemaakt. Naast dat refurbished smartphones goed zijn voor het milieu, zijn ze ook nog eens goed voor je portoomonee. Want als bedrijf kijk je natuurlijk ook waar je kunt besparen. Met een refurbished smartphone draag je dus én je steentje bij aan het milieu én bent tegelijkertijd vriend van je eigen portemonnee. Een win-win situatie, toch?

 

Benieuwd of een refurbished smartphone iets voor jouw bedrijf is?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie, persoonlijk advies én het actuele aanbod. Zij helpen je graag verder.

 

 

Inzamelpunt voor oude telefoons en cartridges

sTN biedt de mogelijkheid om jouw (oude) mobiele telefoons en cartridges in te leveren. Hiermee steunen wij zowel het goede doel als dragen wij bij aan een beter milieu. Veel bedrijven hebben namelijk nog oude telefoons en cartridges op kantoor liggen die niet meer bruikbaar zijn. Het is zeer schadelijk voor het milieu om ze zomaar weg te gooien. Wij zamelen deze mobiele telefoons en cartridges in voor het goede doel, de CliniClowns. Voor elke ingeleverde mobiele telefoon of cartridge ontvangen de CliniClowns een vergoeding. En het gaat hier niet alleen om mobiele telefoons en cartridges die nog bruikbaar zijn. Ook defecte mobieltjes en gebruikte cartridges zijn van harte welkom. Dit is gunstig voor het milieu en met de opbrengst steun je de CliniClowns. Een win-winsituatie! Dus als jij nog oude mobiele telefoons in een la hebt liggen, thuis of op kantoor, of cartridges waar je niets meer mee doet, stuur ze dan naar ons op en wij zorgen ervoor dat ze bij de CliniClowns terechtkomen. Klik hier om te zien hoe je dit doet. 

 

 

Partner van KPN: Verkozen tot meest duurzaamste telecommerk ter wereld (H2)

Wij zijn trots om als telecompartner samen te mogen werken met KPN, de groenste telecomaanbieder ter wereld. Ze hebben deze positie bereikt door onder andere zeer energiezuinige producten en diensten aan te bieden, aanzienlijk te investeren in groene energie en regelmatig programma's op te zetten voor het inzamelen en recyclen van elektronisch afval. Om hun leidende positie te behouden, blijven ze zich inzetten om hun eigen bedrijfsvoering klimaatneutraal te maken en zoeken ze voortdurend naar nieuwe manieren om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Hun toewijding aan duurzaamheid en groene initiatieven sluit perfect aan op onze visie voor een duurzamere toekomst. Door KPN als telecompartner te hebben, kunnen we met trots zeggen dat we deelnemen aan een groene revolutie.

 

KPN’s EcoSim en E-Sim: ook bij sTN

Wist je dat KPN als eerste Nederlandse provider gebruikmaakt van de EcoSim? De EcoSim is een simkaart die volledig gemaakt is van gerecycled plastic afkomstig uit koelkasten. De introductie van de EcoSim biedt een oplossing door jaarlijks tonnen plastic te besparen en de mogelijkheid te bieden tot recycling voor toekomstige doeleinden. In januari 2022 werd door KPN gemeld dat de huidige voorraad plastic simkaarten nog opgemaakt werd en dat deze alleen nog aangevuld wordt met de EcoSim. Ook vanuit sTN worden er in de toekomst alleen nog maar EcoSims uitgegeven. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een circulaire economie. Wat nog beter is dan de EcoSim is de E-Sim. De E-Sim is eigenlijk een ingebouwde simkaart die al ingebouwd in je smartphone of ander apparaat zit. In plaats van een fysieke simkaart te gebruiken, kan een e-sim worden geactiveerd en beheerd worden via software. Het stelt je in staat om gemakkelijk via provider te wisselen zonder een simkaart te hoeven verwisselen. Wil je nou zo’n E-Sim of EcoSim? Contacteer ons via mail: helpdesk@stn.nl of telefonisch: 0348 – 49 50 51

 

 Ben je geïnteresseerd in een refurbished toestel of Eco-sim?

Heb je na het lezen van dit bericht interesse in een Eco-Sim of refurbished toestel? Wij helpen je graag met het zoeken naar de perfecte refurbished smartphone of Eco-Sim voor jouw bedrijf. sTN is er om je te helpen en te voorzien van betrouwbaar advies. Je kan ons telefonisch bereiken via 0348-495051 (tijdens kantooruren) en per mail: advies@stn.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht