Nieuwe krachtpatsers van Samsung: gemaakt voor de MKB’er van de toekomst!

De Samsung Galaxy S21 serie is officieel onthuld. De S21, S21 Plus en S21 Ultra bieden haarscherpe foto’s, video’s en een batterij die langer dan een dag mee gaat. Het design is compleet vernieuwd en natuurlijk is ook dit toestel helemaal 5G ready. En dat alles draait op de snelste en krachtigste chip die ooit in een Galaxy toestel is gezet.

Kortom: helemaal klaar voor de MKB’er van de toekomst. Kan je niet kiezen tussen deze toppers? Wij hebben de belangrijkste verschillen van de drie nieuwe toestellen voor je op een rijtje gezet.

 

1. 3 of 4 camera’s? Geen probleem

De drie camera’s aan de achterkant van de S21 en de S21 Plus schieten de perfecte plaatjes in maar liefst 64 megapixel. Met de standaard 12 MP camera maak je zowel overdag als bij weinig licht scherpe foto's én 8K video's. Maak de perfecte selfie met de front camera van 10 megapixel.

De S21 Ultra doet hier nog een schepje bovenop. Dit pronkstuk heeft niet 3, maar 4 camera’s! De camera aan de achterkant heeft maar liefst een 108 megapixel camera met twee telelenzen en een ultragroothoeklens. De front camera biedt een ongelooflijke 40 megapixel, voor de meest scherpe selfies van dit moment.

 

 

2. Unlimited power

De accu’s van deze top toestellen zetten een nieuwe standaard. Ze gaan door op de trend dat smartphones een dag of langer mee kunnen. De S21 en S21 Plus hebben een 4000 mAh batterij die zich aanpast naar wat je aan het doen bent. De S21 Ultra heeft een 5000 mAh All Day Battery, waardoor je de hele dag door je zaken kan regelen met dit toestel. Schiet de perfecte productfoto’s of bel aan één stuk door met je collega’s, het kan allemaal!

Belangrijk om te onthouden: geen van de Samsung S21 modellen wordt geleverd met een oplader, dus zorg ervoor dat je of een oude oplader van Samsung gebruikt of een aparte oplader koopt. Ook de oordopjes zitten er niet meer standaard in.

 

3. Super scherm

Alle drie de toestellen beschikken over het supersterke Gorrila Victus-glas én zijn stof- en waterdicht. De nieuwste generatie Gorrila Glass biedt nog meer bescherming tegen kras- en valschade dan zijn voorganger. Daarnaast voelen de toestellen ook lekker licht aan door de kunststof behuizing van de S21 en de geheel aluminium/glazen behuizing van de S21 Plus en S21 Ultra.

De schermen van alle drie de toestellen zijn wat lager in resolutie dan hun voorgangers, en ook de gebogen schermen zijn verdwenen. De mindere resolutie van het toestel valt echter nauwelijks op. Het is nog steeds superscherp en alle games en animaties gaan vloeiend over je scherm.

Het grootste verschil met het scherm zit in de grootte. De Samsung S21 heeft een handzaam formaat van 6’2 inch, waar de S21 Plus al een stuk groter is met een 6’7 inch scherm. De S21 Ultra is de grootste van allemaal met een 6’8 inch scherm.

 

 

 

Bestellen bij sTN

De nieuwe Samsung S21 serie is nú beschikbaar in onze shop

Bij sTN heb je volledige controle over jouw belkosten en heb je een persoonlijk account met al je facturen en dataverbruik op één plek. Houd je ogen open voor de S21 Plus en Ultra, die komen ook snel naar onze shop toe!

Heb je nog vragen over de toestellen of over onze diensten? Mail of bel ons dan gerust op helpdesk@stn.nl of 0348 – 49 50 51.

Terug naar het nieuwsoverzicht