Dé vijf onmisbare apps voor ondernemers

Leestijd: 3 minuten.

Het eenvoudiger maken van je dagelijkse ondernemerstaken zit hem in de kleine dingen. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van apps die jou taken uit handen nemen én je dus tijd besparen. Er zijn apps om de werkuren te managen, maar ook voor het registreren van gereden kilometers. De keuze is enorm en daarom kan het zijn dat je de bomen door het bos niet meer ziet. Wij hebben dé vijf onmisbare apps voor ondernemers gevonden en op een rijtje gezet. Alle apps zijn gratis te downloaden voor zowel iOS als Android.

 

 

Trello: Alleskunner voor projecten

Het kan soms moeilijk zijn om tussen alle projecten het overzicht te houden. Daar hebben wij dé oplossing voor: Trello, een takenapp voor projecten. De app is overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en multifunctioneel. Alle taken worden samengevat in een groot bord. Deze wordt onderverdeeld in drie lijsten ‘Te doen’, ‘Bezig’ en ‘Klaar’. Je kunt taken toevoegen en delen met collega’s. Het is vergelijkbaar met een mindmap waarbij overzichtelijk de verbinding tussen taken wordt aangebracht. Kortom, Trello is een onmisbare mangementtool, die projecten eenvoudiger en overzichterlijker maakt.

 

 

Evernote: Alle aantekeningen op één plek

Evernote is dé app voor het maken en bijhouden van aantekeningen. Als ondernemer heb je het namelijk al druk zat met andere zaken. De app is geschikt voor het maken van notities, foto’s, takenlijsten en het opslaan van alles wat een ondernemer nodig heeft. Zeg maar gedag tegen alle losse papieren aantekeningen. Met de app kan je belangrijke documenten scannen, zo bewaar je de informatie maar niet de rommel. Dit maakt is Evernote de ideale app voor het opslaan van notities en belangrijke aantekeningen.

 

Stocard: De mobiele portemonnee

Al je klantenkaarten in een app. Met meer dan 60 miljoen gebruikers is Stocard de mobiele portemonnee voor al je klantenkaarten en vouchers. Steeds meer winkels maken gebruik van een eigen klantenkaart. Om ervoor te zorgen dat je portemonnee niet uitpuilt met klantenkaarten is daar de app Stocard. Deze voegt eenvoudig en digitaal je klantenkaart toe. Veel van de klantenkaarten worden automatisch herkend door Stocard. Mocht de winkelketen er niet tussen staan kan dit ook handmatig worden toegevoegd. Kortom, al je klantenkaarten in één overzichtelijke app.

 

Parkmobile: De nr.1 parkeerapp

Nooit meer teveel betalen voor parkeren. Niet onnodig 5 minuten extra betalen omdat je mogelijkerwijs tijd te kort komt. Bij Parkmobile betaal je per minuut. Daarmee betaal je alleen zolang je geparkeerd staat. Aan het eind van de maand krijg je een factuur met daarin overzichtelijk al je parkeeracties. Daarnaast bespaar je bij sommige parkeergarages tot wel 50%. Met de zoek -en vindfunctie krijg je snel en gemakkelijk te zien waar parkeergelegenheid is. Nooit meer teveel betalen, nooit meer parkeerboetes en dat alles met één app.

 

Last Pass: De mobiele wachtwoordenkluis

Eén van de bekendste wachtwoordenmanager is Last Pass. Het onthouden van alle wachtwoorden kan soms best een uitdaging zijn. Daarom zijn er wachtwoordenmanagers. Last Pass onthoudt al je wachtwoorden door ze eenmalig toe te voegen. Daarmee heb je al je wachtwoorden op één plek met één masterwachtwoord. De app bevat ook een wachtwoordengenerator waarmee je snel en eenvoudig sterke wachtwoorden creëert. Het is extreem veilig door de sterke algoritmen. Daarnaast ondersteunt het inloggen met je vingerafdruk. Nooit meer meerdere wachtwoorden onthouden en alles veilig opslaan.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht