Dé zeven onmisbare apps voor ondernemers

Leestijd: 5 minuten.

Als ondernemer bevind je je in een wereld waar tijd, efficiëntie en organisatie de drijvende krachten zijn. Maar hoe kun je die kostbare minuten en uren optimaliseren? Het antwoord zit in je broekzak. Je smartphone heeft namelijk tal van handige apps die jij als ondernemer zou moeten gebruiken. In een wereld vol apps is het soms lastig om de juiste de vinden. Gelukkig hoef je dat ook niet te doen, want wij hebben de zeven beste gratis apps voor je uitgezocht die elke ondernemer zou moeten gebruiken. Deze gratis apps helpen je om je werk overzichtelijk te houden en om je zakelijke communicatie te versterken. Dus, ben je klaar om deze apps te ontdekken? Lees dan snel verder.

 

 

Microsoft Teams: samenwerking op maat voor jouw bedrijf

Jij als ondernemer staat vaak voor de uitdaging om overzicht te houden tussen talloze projecten. Daarom is Microsoft Teams je redder in nood. De meeste kennen deze app al maar hij is de basis van teamcommunicatie en samenwerking. Teams biedt een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke interface, waarin alle aspecten van samenwerking, van chats tot bestanden en agenda’s naadloos samenkomen. Het is als een dirigent voor je bedrijf, die verschillende ingrediënten samenbrengt, waardoor je gemakkelijk documenten kunt delen, kunt brainstormen, videobellen en vergaderingen kunt inplannen. In het kort, Microsoft teams is onmisbaar voor ondernemers die efficiëntie en teamwork hoog hebben zitten.

 

 

WhatsApp Business: efficiënt zakelijk chatten

WhatsApp Business is een geweldige app voor ondernemers, en dat komt doordat het speciaal is gemaakt om bedrijven te helpen. Stel je voor dat je met je klanten kunt praten op een manier die persoonlijk is. Dat is nou precies wat WhatsApp Business mogelijk maakt. Je kunt directe berichten sturen, zoals je dat met vrienden en familie zou doen, maar nu met je klanten. Dit maakt de communicatie heel gemakkelijk en vriendelijk. En er is meer! Je kunt ook bestanden delen via WhatsApp Business. Dit betekent dus dat je foto’s, documenten en andere dingen met je klanten kunt delen zonder enig gedoe. Dat maakt het samenwerken met partners en het versterken van informatie super eenvoudig. Kortom, WhatsApp Business maakt zakelijke communicatie makkelijker en persoonlijker. Het helpt ondernemers om beter te concurreren in de zakenwereld.

 

 

Trello: de ultieme app voor projectbeheer

In de chaos van al je lopende projecten is soms het moeilijk om het overzicht te behouden. Maar geen zorgen, wij hebben dé perfecte oplossing: Trello, dé ultieme projectmanagement-app. Deze app is als een geordend speelveld, gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Hier bundel je al je taken op één groot bord, dat je bijvoorbeeld handig kan verdelen in ‘Te doen’, ‘bezig en ‘klaar’. Deel taken, werk samen met collega’s en visualiseer je projecten als een heldere mindmap. Kortom, Trello is jouw geheime wapen voor moeiteloos projectbeheer en perfecte overzichtelijkheid. Het wordt tijd om de touwtjes in handen te nemen en projecten te laten bloeien met Trello.

 

 

Evernote: Jouw alles-in-één notitieplanner

Het leven van een ondernemer is al hectisch genoeg, en daarom staat Evernote altijd voor je klaar. Deze app is niet zomaar een simpele notitieplatform, het is juist je ultieme collega voor het vastleggen en organiseren van informatie. Evernote gaat verder dan alleen notities en biedt krachtige functies voor ondernemers, waaronder notities, foto’s, takenlijsten en alles wat je nog meer nodig hebt om georganiseerd te blijven. Zeg maar vaarwel tegen die overvolle notitieblokken en losse papieren. Met Evernote kun je belangrijke documenten scannen en informatie opslaan zonder die rommel. Het creëert een digitale werkruimte die al je notities en belangrijke aantekeningen netjes en toegankelijk houdt. Tot slot, Evernote stelt jouw in staat de controle over te nemen over je notities en andere belangrijke gegevens.

 

Stocard: Al je klantenkaarten in één app

Vergeet die overvolle portemonnee vol klantenkaarten en vouchers. Met meer dan 60 miljoen gebruikers is Stocard dé oplossing, en dit geldt zeker voor ondernemers. In een tijd waarin steeds meer winkels hun eigen klantenkaarten aanbieden, biedt Stocard een perfecte uitkomst voor drukbezette ondernemers. De app maakt het toevoegen van klantenkaarten en vouchers eenvoudig en digitaal. Veel kaarten worden zelfs automatisch herkend, waardoor je tijd bespaart. Voor ondernemers die met meerdere leveranciers, partners en klanten werken, betekent dit één overzichtelijke digitale hub voor alle zakelijke klantenkaarten. Kortom, Stocard biedt ondernemers de sleutel tot een georganiseerd en efficiënt zakelijk leven. Je kunt al je klantenkaarten en zakelijke vouchers op één plek bewaren, waardoor je nooit meer kostbare tijd verliest met het zoeken naar die ene kaart.

 

Parkmobile: Bespaar op je parkeerkosten en tijd

Betaal nooit meer onnodig te veel voor parkeren. Met Parkmobile betaal je per minuut, zodat je alleen betaalt voor de tijd dat je geparkeerd staat. Voor ondernemers is dit perfect, geen verspilde minuten of onnodige kosten meer. Aan het einde van de maand ontvang je een overzichtelijke factuur, waardoor je jouw zakelijke uitgaven eenvoudig kunt beheren. Bovendien bespaar je tot wel 50% bij sommige parkeergarages, waardoor je bedrijfskosten laag blijven. Dankzij de zoek en vind-functie van de app kun je snel en gemakkelijk parkeergelegenheden vinden, waardoor je kostbare tijd bespaart. Dus, zeg maar vaarwel tegen teveel betalen en parkeerboetes en ontdek het gemak van Parkmobile-de ultieme app voor ondernemers die hun tijd willen en geld willen optimaliseren.

 

Last Pass: Jouw ondernemersvriendelijke wachtwoordmanager

Het onthouden van talloze wachtwoorden kan een ware uitdaging zijn, maar daar is LastPass voor. Als ondernemer kun je natuurlijk niet het risico lopen wachtwoorden te vergeten. Met LastPass zijn al je wachtwoorden veilig en gemakkelijk beheerbaar op één plek, met slechts één masterwachtwoord. De app beschikt over een krachtige wachtwoordgenerator waarmee je heel simpel sterke en veilige wachtwoorden kunt creëren. LastPass gebruikt geavanceerde algoritmen voor maximale beveiliging en biedt zelfs de mogelijkheid om in te loggen met je vingerafdruk. Met LastPass hoef je nooit meer meerdere wachtwoorden te onthouden en kun je al je gegevens veilig opslaan. LastPass is de ultieme keuze voor ondernemers die zowel veiligheid als efficiëntie hoog hebben zitten.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht