Ledenvoordelen door collectieve inkoop

Ben je lid van één van onderstaande brancheorganisaties, dan ontvang je minimaal 15% ledenkorting op onze abonnementsprijzen:

 

 

 


Direct profiteren?

Wil je direct een bestelling plaatsten op de website, geef dan op de bestelpagina aan dat je lid bent van één van onze aangesloten brancheorganisaties. Wij controleren jouw lidmaatschap en daarna zul je binnen 2 dagen een e-mail ontvangen met daarin de definitieve abonnementsprijs en extra korting waar je als lid recht op hebt. 

Bekijk onze abonnementen

 

Ook voordeel bieden aan jouw leden?

Is jouw brancheorganisatie nog niet aangesloten bij sTN Telecom & Internet? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Camiel van den Berg. Je bereikt hem op onderstaand telefoonnummer óf middels het contactformulier. Vermeld dan in het veld *bericht* dat je informatie wenst over het aansluiten van jouw brancheorganisatie. Camiel neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

 

Contactformulier

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Daarom kies je voor sTN

Onafhankelijk advies

Iedere dag bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. We zijn niet afhankelijk van één telecomprovider. We zoeken simpelweg de beste aanbieding, zodat jij nooit teveel betaalt.

Al 2.000 bedrijven gingen je voor

Al 25 jaar zorgen we met een team van 20 medewerkers dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is. We helpen kleine en grote bedrijven uit alle denkbare branches. Doordat we collectief inkopen, bespaar ook jij op je internet en telefonie.