Ontdek de kracht van sTN: Dé partner voor zakelijke telecom en internetdiensten

Op zoek naar de ultieme connectiviteit voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! sTN is dé toonaangevende partner voor zakelijke telecom- en internetdiensten in Nederland. Als lid van één van de onderstaande brancheorganisaties kun je nu profiteren van een exclusief aanbod: ontvang minimaal 15% korting op onze hoogwaardige diensten.

 

sTN is dé officiële telecompartner van brancheorganisaties:

Bouwend Nederland


Bouwend Nederland Telefonie is dé telecompartner van Bouwend Nederland. Wij zorgen er al 25 jaar voor dat leden van Bouwend Nederland altijd én overal bereikbaar zijn.

Profiteer direct

Koninklijke Horeca Nederland


Een goede telefonische bereikbaarheid is cruciaal voor jou als ondernemer en van je horecabedrijf, nu en in de toekomst. KHN Telecom is jouw partner op het gebied van telecom en internet.

Profiteer direct

BOVAG

Als lid van BOVAG is het van belang om effectief te kunnen communiceren met klanten, partners en collega's via goede zakelijke telefonie- en internetoplossingen. sTN helpt je hier als partner graag bij.

Profiteer direct

Schoonmakend Nederland


Een betrouwbare en snelle zakelijke telefonie- en internetverbinding is onmisbaar binnen de schoonmaakbranche. Blijf in contact met je medewerkers, leveranciers en samenwerkingspartners.

Profiteer direct

CBM


Goede zakelijke telefonie -en internet zijn essentieel om efficiënt te kunnen werken en je bedrijf te laten groeien. sTN helpt je hierbij en zorgt dat je altijd en overal verbonden blijft met klanten, partners en collega's.

Profiteer direct

ANVR


Als bedrijf in de reisbranche is het essentieel om altijd bereikbaar te zijn voor jouw klanten. Bij sTN zijn de zakelijke telefonie- en internetoplossingen specifiek zijn ontworpen voor bedrijven in de reisbranche.

Profiteer direct

Waarom zou je voor sTN kiezen?

Wij begrijpen als geen ander dat betrouwbare communicatie en een snelle internetverbinding cruciaal zijn voor het succes van jouw onderneming. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften.


sTN: van alle markten thuis

Of je nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar een betrouwbare internetprovider, of een grote organisatie die behoefte heeft aan een volledig geïntegreerd communicatiesysteem, sTN heeft het allemaal. Onze uitgebreide portfolio omvat een breed scala aan diensten, waaronder razendsnel zakelijk internet, flexibele zakelijke telefoonabonnementen, VoIp telefonie, en meer!

Benieuwd of we jouw rekening ook omlaag krijgen?

  • Al 25 jaar de beste prijs voor zakelijk bellen voor het MKB.
  • Telecompartner van verschillende brancheorganisaties.
  • Unieke prijsafspraken met KPN, Odido en Vodafone.

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Profiteer van jarenlange ervaring


Als lid van een brancheorganisatie krijg je niet alleen toegang tot onze eersteklas diensten, maar ook tot een team van experts dat altijd klaarstaat om je te ondersteunen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van zakelijke telecom en internet.

Ook voordeel bieden aan jouw leden?


Is jouw brancheorganisatie nog niet aangesloten bij sTN Telecom & Internet? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Camiel van den Berg. Je bereikt hem via ons contactformulier.

- Vermeld in het veld *bericht* dat je informatie wenst over het aansluiten van jouw brancheorganisatie. Camiel neemt dan zo snel mogelijk contact met je op! -

 

 

Klantbeoordelingen sTN

Advies op maat - dien je rekening in

Een adviseur van sTN helpt je graag! 

Dien je rekening in en wij komen met een advies op maat, uiteraard geheel vrijblijvend.
Wij helpen je om te kijken welke abonnementen het beste bij jouw bedrijf passen.