Internet via sTN telecom en internet

Met zakelijk internet van XS4ALL werk je razendsnel met 10% MKB korting via sTN. Al jaren op rij wordt XS4ALL verkozen tot beste internetprovider. Met het laagste storingspercentage van Nederland ben je altijd online. En de gratis beveiligingssoftware van F-Secure beschermt je tegen cybercrime.

Veilig.

Bij XS4ALL staat je (klant)data veilig in de eigen cloud. Je bent veilig online met de FRITZ!box modem en de gratis beveiligingssoftware van F-Secure beschermt je tegen cybercrime.

Overal online.

Met het laagste storingspercentage van Nederland en optimaal WiFi-bereik heb je overal toegang tot je data en gegevens. XS4ALL klanten hebben toegang tot de ruim 2000 KPN WiFi-Hotspots.

De beste service. 

XS4ALL heeft uitblinkende service. De installatie hoef je niet zelf te doen, de gratis installatiemonteur doet dit voor je. Deze gaat pas weg wanneer alles goed werkt. Een goed begin is immers het halve werk. 

XS4ALL Compact


 Direct 10% korting op zakelijk internet van XS4ALL.

 • Glasvezel downloaden 50 Mbits / uploaden 50 Mbits
 • Koper downloaden tot 50 Mbits / uploaden 50 Mbits
 • Gratis monteur

van€ 38,84 € 34,96 /mnd

Offerte aanvragen

De getoonde prijzen zijn ex. BTW.

XS4ALL Smart MEEST GEKOZEN


 Direct 10% korting op zakelijk internet van XS4ALL.

 • Glasvezel downloaden 100 Mbits / Uploaden 100 Mbits
 • Koper: downloaden tot 100 Mbits. Uploaden 10 Mbits
 • Gratis monteur

van€ 42,98 € 38,68 /mnd

Offerte aanvragen

De getoonde prijzen zijn ex. BTW.

XS4ALL Plus


 Direct 10% korting op zakelijk internet van XS4ALL.

 • Glasvezel downloaden 200 Mbits / Uploaden 200 Mbits
 • Koper: downloaden tot 200 Mbits / Uploaden 20 Mbits
 • Gratis monteur

van€ 51,24 € 46,12 /mnd

Offerte aanvragen

De getoonde prijzen zijn ex. BTW.

XS4ALL Pro


 Direct 10% korting op zakelijk internet van XS4ALL.

 • Glasvezel downloaden 500 Mbits / Uploaden 500 Mbits
 • Ideaal voor grote bestanden en videcoconferencing
 • Gratis monteur

van€ 57,44 € 51,70 /mnd

Offerte aanvragen

De getoonde prijzen zijn ex. BTW.

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Afbeelding

Internet van XS4ALL, speciaal voor ondernemers:

Betrouwbaar en snel internet.

Wij snappen dat je je als ondernemer geen zorgen wilt maken over je internetverbinding. XS4ALL wordt al jaren op rij verkozen tot beste internetprovider. Daarom kiest sTN voor XS4ALL, de internetprovider met het laagste storingspercentage van Nederland.

 • Stabiel internet.
 • Laagste storingspercentage.
 • Glasvezel zonder meerprijs.
Veelgestelde vragen internet

Traag internet is vervelend. Een langzame internetverbinding is niet altijd makkelijk te verhelpen omdat het verschillende oorzaken kan hebben.

Check altijd eerst even de snelheid van je internet

De snelheid van je internet test je op speedtest.net

Internetsnelheid wordt weergegeven in megabits per seconde (Mb/s). Ligt je downloadsnelheid onder de 50Mb/s? Dan is het voor jouw bedrijf misschien goed om over te stappen op sneller internet. Bestel nu een internet abonnement met korting via sTN.

Is je snelheid op orde?

Check dan nog onze tips voor traag internet.

Mbps staat voor megabit per seconde. Mbp/s wordt altijd weergegeven voor de downloadsnelheid en de uploadsnelheid. De downloadsnelheid geeft aan hoe snel je bestanden binnen kan halen, een internetpagina openen of een serie kijken via Netflix. Uploadsnelheid geeft aan hoe snel een mail met bijlagen kan versturen en hoe snel je berichten kunt plaatsen op Facebook of Instagram.

Mbits wordt nog wel eens verward met Mb. Mb is een megabyte. Deze geeft de grootte van bestanden weer, bijvoorbeeld foto’s of video’s. Als je wil weten hoeveel MB’s je per seconde kunt downloaden, deel je de Mbps door 8. Wanneer je een internetabonnement hebt van 20 Mbps dan houdt dit in dat je 20:8 = 2,5 MB’s per seconde kunt downloaden.

De internetsnelheid die past bij jouw bedrijf is afhankelijk van je gebruik. Traag internet zal niet alleen de productiviteit van je medewerkers verlagen. Het is ook een bron van irritatie die het werkplezier kan vergallen. Niet iets om op te bezuinigen dus.  

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de internetsnelheid?

 • Allereerst natuurlijk het aantal medewerkers met wie je online bent. Ben je ZZP’er? Dan kan je goed vooruit met 50mb/s. Vanaf 5 medewerkers raden we 100 mb/s aan.
 • Vervolgens is de aanwezigheid van VoIP telefonie een belangrijke factor. Voor VoIP heb je 150 kbps per gelijktijdig gesprek nodig.
 • Kijk tot slot naar het type programma’s en de intensiteit van het gebruik. Bel je bijvoorbeeld vaak via videoconferencing? Werken je medewerkers met online programma’s voor orderverwerking of voorraadbeheer? Stuur je vaak grote bestanden naar klanten (zoals bij grafische bedrijven)?

Advies op maat?

Onze medewerkers kunnen met je meedenken en vinden een geschikt abonnement voor je. Neem contact op.

 

Als ondernemer is het nog belangrijker dat je je geen zorgen hoeft te maken over je internetverbinding. XS4ALL wordt al jaren op rij verkozen tot beste internetprovider. Daarom kiest sTN voor XS4ALL, de internetprovider met het laagste storingspercentage van Nederland. Daarnaast zorg je met XS4ALL voor maximale bescherming van jouw (klant)gegevens.

Wil je voortaan internetten via XS4ALL?

Doe dat dan slim met 10% actiekorting via sTN.

Phishing is deze dagen nog steeds een belangrijk probleem voor menig bedrijf. Cybercriminelen vinden steeds sluwere en snellere manieren om ervoor te zorgen dat ze bij klantgegevens van je organisatie kunnen. Phishing via sms is hierbij de laatste tijd populairder dan ooit.

Lees onze tips om phishing te herkennen en te voorkomen. 

Stadaard levert XS4ALL kan de internetaansluiting binnen 2 weken. Vanzelfsprekend kan je ook een later moment kiezen. Alles zal gratis worden aangesloten door een monteur!

Heb je eerder internet nodig?

We kunnen ervoor zorgen dat je morgen al online bent met tijdelijk internet. We kunnen je ook helpen met internet op tijdelijke locaties, zoals een bouwplaats.

Je kunt overstappen naar een andere internetprovider als het contract met je huidige provider afloopt. De meeste abonnementen hebben een looptijd van 1 of 2 jaar. Daarna wordt je contract steeds stilzwijgend verlengd met een maand en kan je elke maand opzeggen. Als je op tijd overstapt, sluit je nieuwe abonnement naadloos aan op je oude.

Gebruik je het e-mailadres via je internetprovider (bv: @kpn.nl of @ziggo.nl? Dan raak je dit e-mailadres kwijt bij een overstap.

Wil je niet steeds bij de overstap naar een andere internetprovider een nieuw e-mailadres krijgen? Kies dan voor een webmailadres, zoals Outlook, Hotmail of Gmail. Deze e-mailadressen zijn niet gekoppeld aan een internetprovider.

ADSL, kabel en glasvezel zijn alle drie vormen van breedbandinternet. Breedbandinternet staat bekend als een snelle en stabiele internetverbinding.

Zekerheden

 • 10% MKB korting. Dat internet lekker voordelig. 
 • Al 25 jaar de beste prijs voor grote en kleine ondernemers.
 • Gratis onafhankelijk advies. Op maat gemaakt voor jou. 

Internet, bellen en TV?


Sluit XS4ALL aan en profiteer van collectieve korting via sTN. We helpen je graag persoonlijk verder.

Offerte Aanvraag

Daarom kies je voor sTN

Onafhankelijk advies

Iedere dag bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. We zijn niet afhankelijk van één telecomprovider. We zoeken simpelweg de beste aanbieding, zodat jij nooit teveel betaalt.

Al 2.000 bedrijven gingen je voor

Al 25 jaar zorgen we met een team van 20 medewerkers dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is. We helpen kleine en grote bedrijven uit alle denkbare branches. Doordat we collectief inkopen, bespaar ook jij op je internet en telefonie.