Zakelijk bellen via KPN
Ontvang 15% korting op KPN Zakelijk mobiel en bel voortaan ook met korting. KPN geeft het zakelijke verkeer altijd voorrang. Je hebt overal gratis internet via KPN Hotspots. En je telefoon kiest de beste verbinding: mobiel, 4G óf wifi. De belangrijkste voordelen van KPN op een rij:

 

Data onderling delen.

Je deelt bij alle abonnementen data met je collega’s. Zo hou je grip op je vaste lasten. 

Geen overstapkosten.

Wij berekenen geen aansluit- & overstapkosten. Dat scheelt je € 20,66 per nummer.

15% korting. 

Een KPN abonnement, maar dan met 15% korting. Profiteer van collectieve korting.

Profiteer nu van extra scherpe prijzen

Nu tijdelijk tot 30% korting

 

0 GB
+
Onbeperkt bellen/sms

van€ 15,67 € 13,30 /mnd


Bestel nu mét korting

2 GB
+
Onbeperkt bellen/sms

van€ 19,80 € 16,90 /mnd

Bestel nu mét korting

5 GB
+
Onbeperkt bellen/sms

van€ 21,87 € 18,60 /mnd

 
Bestel nu mét korting

10 GB
+
Onbeperkt bellen/sms

van€ 26,- € 22,10 /mnd


Bestel nu mét korting

KPN data delen met jouw collega’s, zo werkt het.

Sluit je voor jouw bedrijf meerdere KPN abonnementen van dezelfde variant af? Dan deel je de GB’s met je collega’s. Dat kan je veel onvoorspelbare kosten schelen.

Alleen via sTN: bij alle varianten (2GB, 5GB en 10GB)! 

Sluit je dit abonnement af op de website van KPN? Dan kan je alleen data delen bij de ‘unlimited’ abonnementen. Via sTN deel je data bij alle varianten. Dit voordeel ontvang je bovenop de collectieve korting die je toch al krijgt.

 

Rekenvoorbeeld gedeeltelijk data delen:

In dit voorbeeld delen alleen de abonnementen met 5GB hun data. Het 2GB abonnement valt daarbuiten waardoor al snel buitenbundelkosten ontstaan.

 

AbonnementenVerbruikAbonnementskostenBuitenbundel kosten
2 GB3 GB€ 16,80 € 10,00
5 GB6 GB€ 18,60€ 0,00
5 GB4 GB€ 18,60€ 0,00
Subtotaal 13 GB € 54,00€ 10,00
Totaal € 64,00

 

 

Rekenvoorbeeld volledig data delen:

In dit voorbeeld delen alle abonnementen hun data. De kosten zijn zo beter voorspelbaar.

 

AbonnementenVerbruikAbonnementskostenBuitenbundel kosten
5 GB 3 GB€ 18,60€ 0,00
5 GB6 GB€ 18,60€ 0,00
5 GB4 GB€ 18,60€ 0,00
Subtotaal13 GB€ 55,80€ 0,00
Totaal € 55,80

 

 

Beleef 5G met KPN.


KPN biedt jou de volgende stap in verbondenheid.

Het netwerk van de grootste telecomaanbieder van Nederland is helemaal 5G-ready! Alle abonnementen zijn klaar voor 5G, waardoor je sneller, betrouwbaarder en veiliger kan internetten. Heb je een telefoon die 5G al ondersteunt zoals de Samsung Galaxy S20? Geniet dan nu bij KPN van het gloednieuwe top netwerk.

 

Bekijk onze KPN abonnementen

 

Afbeelding

Benieuwd of we jouw rekening ook omlaag krijgen?

  • Al 25 jaar de beste prijs voor zakelijk bellen voor het MKB.
  • Korting door collectieve inkoop, dat belt lekker voordelig.
  • Niet afhankelijk van 1 provider, we zoeken de beste deal.

Betrouwbare service.

Onze adviseurs Marion of Darwin zoeken vrijblijvend de beste deal voor je uit.

Plan een gratis adviesgesprek

Zakelijk bellen over het betrouwbare netwerk van KPN.


Al meer dan een eeuw zorgt KPN in Nederland voor verbinding. Met een mobiel zakelijk abonnement van KPN bel je over het betrouwbaarste netwerk van Nederland.

 KPN geeft het zakelijke verkeer altijd voorrang. 

 Overal gratis internet via KPN Hotspots. 

Je telefoon kiest de beste verbinding: mobiel, 4G óf wifi. 

 

Bekijk Sim Only abonnementen

Meer dan 5 zakelijk Sim Only abonnementen nodig?
KPN Zakelijk Mobiel, ideaal voor bedrijven met een grote telefonie behoefte. Via sTN bel je voortaan met een mooie korting.
Veelgestelde vragen mobiel

Je kunt overstappen als het contract met je huidige provider afloopt. De meeste zakelijk mobiel abonnementen hebben een looptijd van 1 of 2 jaar. Daarna wordt je contract steeds stilzwijgend verlengd met een maand en kan je elke maand opzeggen. Je hoeft niet te wachten tot de einddatum van je contract voor je kunt overstappen. Dit kan al 120 dagen van tevoren. Als je op tijd overstapt, sluit je nieuwe mobiel zakelijk abonnement naadloos aan op je oude. 

Als je overstapt naar een andere mobiele provider, dan regelt de nieuwe provider de overstap. Beëindig nooit zelf je contract, dan kan je jouw nummer niet behouden. Overstappen kan geld kosten. Als je overstapt via sTN, dan berekenen we daarvoor geen kosten en wij zeggen je oude zakelijk mobiel abonnement op. We zorgen voor een naadloze aansluiting zodat je geen telefoontje op je eigen nummer hoeft te missen.

Ja, je kunt je zakelijke nummer altijd meenemen naar je nieuwe mobiele provider. Bij het bestellen geef je aan wat je huidige mobiele nummer is en bij welke provider je nu zit. Wij zorgen ervoor dat je mobiele nummer wordt overgezet naar je nieuwe netwerk. Als je overstapt via sTN, dan berekenen we daarvoor geen kosten.
sTN biedt alleen zakelijk Sim Only van de 3 beste providers van Nederland: KPN, T-mobile en Vodafone. Want je telefoon moet het gewoon doen, toch?
Wil je advies over het beste zakelijk Sim Only abonnement in jouw geval? Bel met de servicedesk: 0348 – 49 50 51. Nu geen tijd? Plan een bel afspraak in en we bellen je op het moment dat jou uit komt.

De levertijd van jouw SIM-kaart hangt af van jouw huidige abonnement:

  • Is je huidige mobiel zakelijk abonnement afgelopen? Of wil je een nieuw zakelijk nummer? Dan ontvang je na je bestelling de SIM-kaart binnen 2 werkdagen.
  • Heb je nog een abonnement lopen? Dan ontvang je de SIM-kaart voordat je huidige abonnement afloopt.
Welke zakelijke mobiele provider past bij mij?

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de Nederlandse netwerken tot de wereldtop behoren. De dekking tussen providers verschilt wel. Op de website van de mobiele aanbieder wordt een kaart getoond met dekkingsinformatie. Daar kun je checken hoe de netwerkdekking bij jou in de buurt is. 

Als de dekking goed is, hoeft dit niet te betekenen dat je overal bereikbaar bent. Is jouw kantoor bijvoorbeeld zwaar geïsoleerd of werk je in een gebouw met een stalen constructie? Dan kan het zijn dat je naar buiten moet om jouw mobiel te kunnen gebruiken. Bel je met KPN, T-Mobile of Vodafone? Dan kan je ook mobiel bellen via wifi.

Het Duitse onderzoeksbureau P3 doet regelmatig onderzoek naar de mobiele netwerken in Nederland. Via sTN bel je als ondernemer met korting via de zakelijke netwerken van KPN, T-Mobile of Vodafone. Alle drie deze providers krijgen in het onderzoek het predicaat 'uitstekend'. De uitkomst van de onderzoeken vind je op de website van het onderzoeksbureau.

De tarieven voor zakelijk bellen en internetten buiten Europa kunnen snel oplopen. Bel je dus vaak voor zaken buiten de EU? Zorg dan dat je een passend abonnement kiest. Hieronder een overzicht per provider.

T-Mobile: onbeperkt in de VS

Ga je als ondernemer vaak op zakenreis naar de VS? T-Mobile heeft standaard in het pakket onbeperkt bellen en sms’en als je in de VS bent. Je belt dan via het T-Mobile USA netwerk. Met het onbeperkt internet abonnement van T-Mobile bel je ook gratis naar de VS.

Ben je buiten de EU of de VS? Dan internet je voordeliger met een Travel & Surf pas.  

Vodafone: voordelig buiten de EU en de VS.

Vodafone heeft de Worry free Rest of World buitenlandbundel waarmee iedere internationale ondernemer goedkoper belt, sms’t of internet. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.

KPN: voordelige bundels.

KPN heeft buitenlandbundels waarmee je goedkoper kunt bellen, sms’en of internetten buiten de EU. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Bel je vaak zakelijk buiten Europa?

Deze kosten kunnen flink oplopen.

Kosten voor zakelijk internetten, bellen en sms’en buiten Europa vallen niet binnen je abonnement. In de Verenigde Staten betaal je bijvoorbeeld voor internet € 2,50 per MB en € 1,00 voor 1 minuut bellen.

  • Met een KPN buitenland Bundel kun je 80% goedkoper internetten, bellen en sms’en.
  • Zonder KPN buitenland Bundel betaal je per MB, minuut of sms.

 

Vraag KPN buitenlandbundel aan

 

 

Afbeelding

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Afbeelding

Ben je toe aan een nieuw zakelijk mobiel toestel?

Wij vinden de beste aanbieding voor jouw zaak.

Zoek je een goedkoop toestel om alleen mee te bellen? Of toch de nieuwste Samsung of iPhone met veel opslagcapaciteit? De vergelijkingssites schieten als paddenstoelen uit de grond. En er is super veel keuze. Wat is echt het beste toestel voor jou als ondernemer? Bespaar jezelf de tijd en het gedoe om het uit te zoeken. Wij vinden de beste prijs.

Vraag offerte aan.

Daarom kies je voor sTN

Onafhankelijk advies

Iedere dag bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. We zijn niet afhankelijk van 1 telecomprovider. We zoeken simpelweg de beste aanbieding, zodat jij nooit teveel betaalt.

Al 2.000 bedrijven gingen je voor

Al 25 jaar zorgen we met een team van 20 medewerkers dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is. We helpen kleine en grote bedrijven uit alle denkbare branches. Doordat we collectief inkopen, bespaar ook jij op je internet en telefonie.