De EK WEKEN

sTN is de vertrouwde telecompartner van ondernemend Nederland. Al 25 jaar helpen wij bedrijven van alle denkbare branches besparen op hun telefonie. 

Tijdens de EK weken scoor je nu tijdelijk Extra Korting op jouw KPN zakelijke telefonieabonnement. Hoe verder Nederland in het toernooi komt, hoe hoger de welkomstkorting van sTN!

*Update 28-06-2021: Helaas is Nederland uitgeschakeld, als troostprijs bieden wij 30% korting over de eerste 4 maanden. In plaats van de vooraf bepaalde 25% voor het behalen van de 8ste finale. Profiteer tot uiterlijk 11 juli van deze extra korting, je ziet dit op je eerste factuur terug.


Lees de actievoorwaarden   >> 

 

Voordelig zakelijk bellen via sTN

sTN is al jarenlang de vertrouwde telecompartner van ondernemend Nederland. Door onze collectieve inkoopvoordelen ontvang je altijd 15% korting op KPN Zakelijk mobiel. Bovendien deel je jouw data met al je collega’s en betaal je geen aansluit- en overstapkosten.

 

Daarom kiezen ondernemers voor sTN:

  • Standaard 15% korting op KPN Zakelijk mobiel
  • Gratis data delen met al je collega’s.
  • Geen aansluit -en overstapkosten.

Onze zakelijke KPN Sim Only abonnementen


Voor elke ondernemer de meest voordelige telefonie oplossing. sTN helpt je besparen!  

3 GB
+
Onbeperkt bellen/sms

van€ 18,23 € 15,50 /mnd

Bestel nu mét korting

5 GB
+
Onbeperkt bellen/sms

van€ 19,26 € 16,40 /mnd

 
Bestel nu mét korting

10 GB
+
Onbeperkt bellen/sms

van€ 20,30 - € 17,25 /mnd


Bestel nu mét korting

EK Weken actievoorwaarden

Sluit je in de actieperiode 15 juni tot en met 11 juli 2021 een 2-jarig KPN Sim Only abonnement af, dan ontvang je over de eerste 4 maanden extra korting wanneer Nederland naar de volgende ronde gaat. Hoe verder Nederland in het toernooi komt, hoe hoger de welkomst- korting. De korting wordt met terugwerkende kracht verrekend nadat de uitslag definitief bekend is. Op uiterlijk 11 juli 2021 wordt bekend hoeveel extra korting je krijgt. Dit zie je op je eerste factuur terug.

*Update 28-06-2021: Helaas is Nederland uitgeschakeld, als troostprijs bieden wij 30% korting over de eerste 4 maanden. In plaats van de vooraf bepaalde 25% voor het behalen van de 8ste finale.