Supersnel internet voor jou én je gasten!

Na lang wachten is het eindelijk zover, glasvezel komt naar Den Bosch. Het netwerk van KPN wordt vernieuwd door glasvezel aan te leggen. Voor jou als horecaondernemer helemaal gratis. Glasvezel biedt de snelheid, betrouwbaarheid en capaciteit die Nederland en jouw onderneming in de toekomst nodig heeft. 

Waarom glasvezel?

Het lijkt heel simpel: snel, stabiel en veilig internet voor jou en je gasten. Maar het is veel meer dan dat! Met een glasvezelverbinding is jouw onderneming klaar voor de toekomst. Je pinapparaat, kassa, muzieksysteem en wifi draaien erop. Maar bijvoorbeeld ook je (beveiligings)camera’s en alarmsysteem, niet geheel onbelangrijk. Met glasvezel draait dit allemaal heel gemakkelijk op één verbinding. Dit alles zonder in te leveren op zaken als kwaliteit, snelheid en beschikbaarheid. Een mooie bijkomstigheid: ook je gasten ervaren het best mogelijke internet. Da’s lekker!

 

KHN Telecom ontzorgt

Als horecaondernemer wil je je natuurlijk niet bezighouden met de overstap naar glasvezel. Zeker omdat je niet precies weet wanneer je over kunt. KHN Telecom ontzorgt je hierin. Wij houden nauwlettend in de gaten wanneer je precies over kan en geven een seintje zodra het eindelijk zover is. Uiteraard regelt KHN Telecom dan ook de gehele overstap! Op dit moment nog helemaal gratis.Wanneer je dit dit uitstelt zitten hier (hoge) kosten aan verbonden!

Stel het ‘glasvezel seintje’ in 

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij zorgen ervoor dat je een ‘glasvezel seintje’ krijgt wanneer glasvezel mogelijk is op jouw adres.
Met de service die je van ons kunt verwachten!

De voordelen van zakelijk glasvezel:

  • Stabiel internet.
  • Hoge up- en downloadsnelheid.
  • Constante hoge kwaliteit internet.

Wanneer komt glasvezel beschikbaar?

In de komende maanden wordt door KPN het glasvezel netwerk in fases uitgerold in de Gemeente ‘s-Hertogenbosch. Op dit moment wordt er dan ook al druk gewerkt om dit te kunnen realiseren. Omdat het netwerk in fases aangelegd en uitgerold wordt, is het lastig te zeggen wanneer jouw onderneming aan de beurt is. Dit kan zelfs per straat en huisnummer verschillen! Tot die tijd moet je dit in principe zelf in de gaten houden. KHN Telecom helpt je hier graag bij, een service zoals je van ons gewend bent.

Klantbeoordelingen sTN