Bespaar ook met KHN ledenvoordeel op zakelijke internet en telefonie!

Een goede telefonische bereikbaarheid is cruciaal voor jou als ondernemer en van je horecabedrijf, nu en in de toekomst. KHN Telecom is jouw partner op het gebied van zakelijke telefonie en internet en dat voor de beste prijs, met een ouderwets goede service. En wanneer je aangesloten bent bij de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) krijg je nog aantrekkelijke korting op je zakelijke abonnementen ook! Benieuwd naar de bijkomende voordelen voor jou als horecaondernemer? Geen overstapkosten en gratis nummerbehoud. En daarbij: altijd minimaal 10% ledenkorting en daardoor gegarandeerd de goedkoopste!

Welkom bij de club!
Eerste maand gratis speciaal voor jou

Omdat we zo blij met je zijn hebben we een cadeautje! Je ontvangt namelijk één maand gratis op jouw zakelijke T-Mobile@Work abonnement. Dit komt nog bovenop de extra korting van 10 tot wel 25%! Hiermee bespaar je tot wel honderden euro's op jouw zakelijke abonnementen.

En alsof dat nog niet genoeg is nemen wij de aansluitkosten voor onze rekening. Hiermee bespaar je nog eens € 44,12 per nummer. 

 

3 GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen, ook in de VS
Bellen naar EU/VS: 180 min/mnd

van€12,00  € 10,80 /mnd*

 

Bestel mét 1e mnd gratis

9 GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen, ook in de VS
Bellen naar EU/VS: 180 min/mnd

van€15,00 € 13,50 /mnd*

 

Bestel mét 1e mnd gratis

16 GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen, ook in de VS
Bellen naar EU/VS: 180 min/mnd

van€20,00 € 18,00 /mnd*

 

Bestel mét 1e mnd gratis

Unlimited internet
+
Onbeperkt zakelijk bellen,
in EU/VS &
naar EU/VS

van€25,00 € 18,75 /mnd*

 

Bestel mét 1e mnd gratis

Prijzen ex. BTW. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.
*Looptijd 24 maanden.

*Bekijk de voorwaarden hier.

 

Bestel jouw zakelijke T-Mobile abonnementen

Direct profiteren van deze scherpe actie? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter. Vergeet niet te vermelden in welke én in hoeveel abonnementen je interesse hebt. Liever eerst vrijblijvend advies? Laat ook dan je gegevens achter, onze adviseurs staan voor je klaar. 

 

Stap over naar het beste netwerk wereldwijd

T-Mobile heeft de hoogste mastdichtheid én het snelste en meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Daarnaast heeft T-Mobile een landelijk dekkend 5G-netwerk. Ongeveer 98% van de Nederlanders woont in een 5G-dekkingsgebied van T-Mobile. De geroemde stabiliteit, kwaliteit en snelheid vormen een stevige basis voor hun 5G-netwerk. Kortom, T-Mobile heeft alles in huis om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen!

Ruud van Dulmen

Eigenaar Koetshuis Kasyeel Ammersoyen

“De wereld van telecom en internet is net een jungle. Bij KHN Telecom weet ik dat alles gewoon goed geregeld is. Ik word volledig ontzorgd en dat geeft mij tijd voor het 'echte' ondernemen.''

Leonie van Putten

Eigenaar Doppio Espresso Utrecht, Leidsche Rijn & Nieuwegein

'''Met KHN Telecom als partner heb ik de telefonie volledig uit handen kunnen geven. Een goede service, korte lijntjes en snel schakelen, dat doen ze erg goed! Ik kan er altijd blind vanuit gaan dat zaken worden opgelost.”

Onze zakelijk mobiele abonnementen & smartphones

Met een zakelijk mobiel abonnement via KHN Telecom kan je korting bij betrouwbare aanbieders als KPNT-Mobile en Vodafone al snel oplopen naar de 25%. Bekijk al onze voordelige zakelijke mobiele abonnementen en telefoons.

 
Bekijk al het aanbod

Twijfel je over welk telefoonabonnement je moet aanschaffen?


Schroom niet en dien je huidige rekening in. Dan vergelijken wij je huidige rekening, kijken we waar je kunt besparen en voorzien je van een vrijblijvend advies op maat.

Rekening indienen

Benieuwd of we jouw rekening ook omlaag krijgen?

  • Al 25 jaar de beste prijs voor zakelijk bellen voor het MKB.
  • Telecompartner van verschillende brancheorganisaties.
  • Unieke prijsafspraken met KPN, T-Mobile en Vodafone.
Veelgestelde vragen over telefonie en internet
Zakelijke telefonie is een vorm van telecommunicatie die speciaal is gericht op professioneel gebruik, zoals binnen een bedrijf of organisatie. Het kan gaan om traditionele telefonie via een vaste lijn, of om moderne oplossingen zoals VoIP (Voice over Internet Protocol), waarbij spraak via internetverbindingen wordt verzonden.
  • Efficiëntie →Zakelijke telefonie biedt vaak handige functionaliteiten zoals conferentiegesprekken, voicemail, en doorverbindingen, wat het gemakkelijker maakt om te communiceren binnen een team of organisatie.
  • Flexibiliteit → Met moderne oplossingen zoals VoIP kan men gemakkelijk op afstand werken en toch bereikbaar blijven via een professioneel telefoonnummer. Zo kun je bijvoorbeeld ook als je niet in de buurt bent van je ‘vaste telefoon’ gewoon reserveringen aannemen. 
  • Kostenbesparing → Zakelijke telefonie kan soms goedkoper zijn dan particuliere telefonie, vooral als er veel wordt gebeld of als er gebruik wordt gemaakt van internetverbindingen in plaats van vaste lijnen.
  • De behoeften van je organisatie: Het is belangrijk om te bepalen welke functionaliteiten je nodig hebt en hoeveel gebruikers er zijn. Dit kan helpen om het juiste abonnement te kiezen.
  • De kosten: Vergelijk de verschillende abonnementen en kijk welk abonnement het beste bij je budget past.
  • De duur van het contract: Bekijk hoe lang het contract loopt en of er opzegmogelijkheden zijn als je het abonnement wilt beëindigen. De service van de provider: Kijk naar de reputatie van de provider en of zij een goede klantenservice hebben. Het is belangrijk dat je een provider hebt die snel en professioneel kan helpen als er problemen zijn.