Zakelijk bellen via KPN

Met een top netwerk dat klaar is voor 5G, kunt u vertrouwen op supersnel, betrouwbaar en veilig internet. Vanwege onze voordelige prijsafspraken met KPN profiteert u van een aanzienlijke korting op de abonnementen van KPN Zakelijk Mobiel.

 

Zorgeloze telefonie voor grootzakelijk gebruik


Is uw bedrijf groter dan 30 medewerkers dan helpen we u graag met een offerte op maat. Door onze prijsafspraken met KPN kunt u vertrouwen op het beste netwerk van Nederland tegen zeer voordelige tarieven. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we graag uw wensen.

Advies op maat    >> 

 

 

Data Delen

U deelt bij alle abonnementen gratis data met al uw collega’s. Het dataverbruik van de abonnementen van uw medewerkers wordt met elkaar gebundeld. Zo houdt u grip op de kosten en voorkomt u onvoorspelbare uitgaven. Hoe dit precies werkt leggen we uit in onderstaand rekenvoorbeeld.

Rekenvoorbeeld gedeeltelijk data delen:

In dit voorbeeld delen alleen de abonnementen met 5GB hun data. Het 2GB abonnement valt daarbuiten waardoor al snel buitenbundelkosten ontstaan.

 

AbonnementenVerbruikAbonnementskostenBuitenbundel kosten
2 GB3 GB€ 16,60€10,00
5 GB6 GB€ 18,60€ 0,00
5 GB4 GB€ 18,60€ 0,00
Subtotaal13 GB€ 54,00€ 10,00
Totaal € 64,00 

Rekenvoorbeeld volledig data delen:

In dit voorbeeld delen alle abonnementen hun data. De abonnementen hebben alle 3 een gelijke databundel. De kosten zijn zo beter voorspelbaar.

 

AbonnementenVerbruikAbonnementskostenBuitenbundel kosten
5 GB3 GB€ 18,60€ 0,00
5 GB6 GB€ 18,60€ 0,00
5 GB4 GB€ 18,60€ 0,00
Subtotaal13 GB€ 55,80€ 0,00
Totaal € 55,80 

De voordelen op een rij

Michel Jonkman

Chef Materieel K_Dekker

''Al sinds de opkomst van de mobiele telefonie zijn wij deelnemer bij sTN. Het advies en de service is altijd goed geweest, daar hecht ik veel waarde aan.’’

Bert Jonker

Financieel Directeur NTP

“sTN betekent voor mij flexibiliteit. We hebben 350 mobiele en vaste aansluitingen, dus dat is belangrijk! sTN is goed bereikbaar en kan snel schakelen.

Daarom kies je voor sTN

Onafhankelijk advies

Iedere dag bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. We zijn niet afhankelijk van 1 telecomprovider. We zoeken simpelweg de beste aanbieding, zodat jij nooit teveel betaalt.

Al 2.000 bedrijven gingen je voor

Al 25 jaar zorgen we met een team van 20 medewerkers dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is. We helpen kleine en grote bedrijven uit alle denkbare branches. Doordat we collectief inkopen, bespaar ook jij op je internet en telefonie.

Persoonlijk advies


Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze. Plan een persoonlijk adviesgesprek op een dag en tijd dat het u uitkomt.

Persoonlijk adviesgesprek