Actievoorwaarden “Win een gratis  KPN Zakelijk Mobiel Sim Only 20 GB Onbeperkt bellen en sms abonnement”

 1. De loting van de abonnementen gaat door als sTN minimaal 58 extra (van 342 naar 400) volgers op de LinkedIn pagina erbij heeft gekregen gemeten vanaf 5 augustus 2020 t/m 31 augustus 2020.

 

 1. De loting vindt plaats op maandag 31 augustus onder iedereen die op dat moment de LinkedIn pagina van sTN volgt (medewerkers van sTN, KPN, T-Mobile en Vodafone zijn uitgesloten).

 

 1. We verloten vijf nieuwe KPN Zakelijk Mobiel Sim Only 20 GB Onbeperkt bellen en sms  abonnementen die direct ingaan vanaf 1 september en een 100% actiekorting ontvangen op de maandelijkse abonnementsprijs van 31,13 EUR ex btw. Deze 100% actiekorting stopt op 1 januari 2021. Lopende KPN abonnementen kunnen niet worden ondergebracht in deze winactie.

 

 1. De 100% actiekorting op dit abonnement wordt automatisch stopgezet op 1 januari 2021. Het abonnement kan worden voorgezet onder de regulier voorwaarden en loopt dan tot 31 augustus 2021. Eventueel kan het contract per 31 december 2020 worden beëindigd. Bij beëindiging komt het 06-nummer te vervallen voor de eindgebruiker.

 

 1. De winnaars van de winactie worden op 1 september 2020 benaderd via LinkedIn messaging gevraagd om gegevens te verstrekken. Overige volgers van de LinkedIn pagina ontvangen geen persoonlijk bericht.

 

 1. De prijs kan niet in contanten worden uitgekeerd.

 

 1. Er zijn geen extra kosten of aankopen verbonden aan deelname van de winactie.

 

 1. sTN verstuurt een factuur naar de winnaars. Deze heeft alleen een administratieve waarde en er zal op vermeld worden dat het abonnement 100% actiekorting heeft. Boven en buitenbundelkosten worden wel in rekening gebracht.

 

 1. sTN verstrekt wekelijks (via e-mail) het verbruik, als de 20GB datalimiet wordt overschreden betreft dit boven bundelkosten.

 

 1. De winnaars geven bij acceptatie van de winactie aan bekend te zijn met de actievoorwaarden en gaan akkoord met deze actievoorwaarden.

 

 1. De winnaars geven bij acceptatie van de winactie aan mee te werken aan berichtgeving rondom deze winactie (de winnaars is … .)

 

 1. De uitslag is bindend en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

 1. Alleen sTN krijgt de gegevens die benodigd zijn om de abonnementen in werking te stellen te zien. Er zijn geen andere partijen betrokken dan de operator KPN Mobiel.