sTN: al 25 jaar partner in zakelijk internet

Internet is niet meer weg te denken uit de moderne maatschappij. Even dat mailtje sturen, urenlang videovergaderen, je boekhouding bijhouden, hele databases downloaden, opslaan in de cloud, een digitale bibliotheek erop naslaan of opbouwen: voor de simpelste, maar ook de meest cruciale zakelijke taken ben je tegenwoordig afhankelijk van internet. Dat betekent dat jij en jouw bedrijf gebaat zijn bij supersnel en superstabiel internet met super service. Welkom bij sTN!

Onze zakelijke internet oplossingen op een rij

Zakelijk internet tot 1000 Mbit

Overal perfecte wifi op de zaak

Tot wel 40% korting

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Zakelijk internet providers en abonnementen bij sTN

Je moet al zoveel keuzes maken als ondernemer, en dan moet je ook nog aan de slag met je internetabonnement. Dat kan vermoeiend zijn. Wij helpen je daarom graag de beste keuze voor jouw internet te maken. Eén ding kunnen we je al beloven: je zal met ons een stabiele verbinding hebben doordat wij werken met Nederlands nummer 1 aanbieder, de verstrekker van het beste netwerk van Nederland: KPN. Het enige waar jij nog (samen met ons) over moet beslissen is of je behoefte hebt aan Alles-in-één en/of glasvezel.

Alles-in-één

Via sTN sluit je in een handomdraai een zakelijkalles-in-één abonnement af bij KPN. Alles-in-één staat voor zakelijk internet (wifi), VoIP-bellen en TV in één pakket, met één prijs. Daarbij behoort onbeperkt zakelijk internet ook tot de mogelijkheden.

Glasvezel

Het glasvezelnetwerk van onze partner KPN zorgt voor een enorm snel en extreem stabiel internet. Ook als je daarom denkt dat je databehoefte in de komende jaren nog gaat groeien, kan je met glasvezel nog een hele toekomst vooruit.

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Klantbeoordelingen sTN


Vragen over zakelijk internet?

Direct aan de slag met zakelijk internet van sTN? Neem dancontactmet ons op voor een offerte op maat. Of lees nog even verder voor het antwoord op al je online vragen.

Veelgestelde vragen zakelijk internet

Je zakelijke internetgebruik is vaak veel groter dan je internetgebruik voor thuis. Je bent er meer uren mee bezig, werkt met zwaardere programma’s en hebt misschien ook wel medewerkers die ook online moeten werken. De benodigde snelheid, soort router en benodigde functionaliteiten zijn voor zakelijk internet dan ook anders dan bij particulier internet. Door zakelijk internet af te sluiten weet je zeker dat er is meegekeken naar de behoeftes van jouw organisatie en dat je daarmee dus een passend internetabonnement hebt. Een ander verschil tussen zakelijk internet en particulier internet is hoe je het terugziet in je boekhouding. Een zakelijk abonnement kan je aftrekken van je winst. Zakelijk internet zal voor de meeste ondernemers onder de streep dan ook goedkoper zijn.

Zakelijke internet providers in Nederland zijn onder meer Odido, Vodafone (Ziggo). sTN werkt voor een superstabiele internetverbinding samen met de nummer 1 aanbieder van Nederland: KPN.

Dien je rekening in en ontvang advies op maat

Vergelijk nu gratis je huidige telefonie -of internetrekening met dat van andere aanbieders! 

Dien je rekening in en sTN komt met een advies op maat, uiteraard geheel vrijblijvend.
Wij helpen je om te kijken welke abonnementen het beste bij jouw bedrijf passen. 

 

Direct besparen op internet?