sTN: al 25 jaar partner in zakelijke telefonie

De zakelijke internet- en telefoniemarkt is een als een digitale jungle; door de hoeveelheid aanbieders, pakketten en kostenplaatjes zie je door de bomen vaak het bos niet meer. En je een weg door alle mogelijkheden banen, dat kost tijd. Terwijl jij gewoon wil ondernemen. Maar je wilt ook niet te duur uit zijn. sTN is er daarom al meer dan 25 jaar voor ondernemers die wel de beste deal willen, maar niet het gedoe om die te krijgen. Wij zijn jouw partner die je helpt zoals je hoopt; prettig en persoonlijk. Een keuze voor sTN betekent daarmee een keuze voor de beste prijs, met ouderwets goede service. Mogen wij jou ook van dienst zijn met zakelijke telefonie?

 

Onze zakelijke telefonie oplossingen op een rij

 

Mobiele telefonie


Stap zonder aansluitkosten over naar KPN, Odido of Vodafone. Sim Only of met een telefoon. Natuurlijk met behoud van jouw nummer.

Lees meer

VoIP


Bespaar op je belkosten met het nieuwe zakelijk bellen. Bel via een telefooncentrale in de cloud over het betrouwbare netwerk van KPN.

 

Lees meer

Vaste Telefonie


Bespaar op jouw vaste telefonie met zakelijke vaste telefonie via PSTN bij sTN. Een betrouwbare oplossing.

Lees meer

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Waarom sTN voor je zakelijke telefonie?

Je bent ondernemer en je wilt kosten besparen op je telecomuitgaven, advies over de laatste ontwikkelingen en een prettig gesprek met iemand die jouw taal spreekt. Dan ben je bij sTN aan het juiste adres. sTN is een door de wol geverfde speler in de continu veranderende Nederlandse zakelijke telefoniemarkt en heeft een diepe connectie met het MKB. We weten daarom niet alleen welke vragen er bij jou leven op het gebied van communicatie, maar we kunnen je daardoor ook aan een op jouw behoeftes toegespitste deal of nieuwe dienst helpen. Omdat we slim onderhandelen weten we bovendien voor onze klanten winst te behalen. Wij zijn dan ook standaard de goedkoopste. Via ons telefoneer (en internet) je altijd goedkoper dan wanneer je rechtstreeks met grote providers als OdidoVodafone of KPN contracteert. Gaat er toch iets niet goed? Geen paniek. Bij sTN krijg je direct iemand aan de lijn die je verder helpt.

We maken graag nader kennis met je. Jij ook met ons? Neem dan contact op of vraag een offerte aan. 

 

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Klantbeoordelingen sTN

sTN: ook voor het aanvragen van zakelijke telefoonnummers


Houd zakelijk en privé gescheiden met het gebruik van aparte zakelijke telefoonnummers. Altijd voor de beste prijs.

Zakelijke telefoonnummers aanvragen

Zakelijk telefoonabonnement kopen?

Ons doel is om jouw wensen binnen je zakelijke telefonie te vervullen. We delen graag onze eerlijke kennis en gaan op basis van jouw wensen op zoek naar de beste deal voor jou. Daarbij kom je bij ons in aanmerking voor fikse kortingen op (zakelijke) abonnementen bij verschillende hoogwaardige telecomaanbieders als Vodafone, KPN en Odido. Zoek je een zakelijk telefoonabonnement? Bezoek voor een overzicht van wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen onze shop

 

 

Veelgestelde vragen zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie zorgt er allereerst voor dat jij al je telecombedrijfskosten direct via de zaak kan betalen en dus gemakkelijk af kan trekken van je winst. Het is ook goedkoper, flexibeler en makkelijker te combineren met je overige communicatiesystemen, zoals zakelijk internet. Bovendien betekent het afsluiten van zakelijke telefonie bij sTN dat je kan genieten van onze bijzonder goede en betrokken service.

sTN biedt alle opties voor zakelijke telefonie waar je in het MKB behoefte aan hebt; zakelijke mobiele telefonie, zakelijke vaste telefonie via PSTN en zakelijke VoIP telefonie. Om je pakket compleet te maken biedt sTN ook services op het gebied van zakelijke telefoonnummers, zakelijk internet, zakelijk glasvezel en alles-in-één-pakketten.

Wanneer je een abonnement voor zakelijke telefonie afsluit via sTN kan je kiezen voor de betrouwbare aanbieders KPN, Odido en Vodafone en Xelion voor VoIP. Kijk voor meer informatie over de verschillende aanbiedingen op onze pagina’s overzakelijke mobiele telefonieenzakelijke vaste telefonie


Onze zakelijk mobiele abonnementen & smartphones

Met een zakelijk mobiel abonnement via KHN Telecom kan je korting bij betrouwbare aanbieders als KPN, Odido en Vodafone al snel oplopen naar de 25%. Bekijk al onze voordelige zakelijke mobiele abonnementen en telefoons.

Bekijk al het aanbod

Daarom kies je voor sTN

Onafhankelijk advies

Iedere dag bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. We zijn niet afhankelijk van één telecomprovider. We zoeken simpelweg de beste aanbieding, zodat jij nooit teveel betaalt.

Al 2.000 bedrijven gingen je voor

Al 25 jaar zorgen we met een team van 20 medewerkers dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is. We helpen kleine en grote bedrijven uit alle denkbare branches. Doordat we collectief inkopen, bespaar ook jij op je internet en telefonie.

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Een van onze adviseurs Marion, Niels of Camiel komt met een vrijblijvend advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Uiteraard met dé beste deal!