Zakelijk KPN abonnement via sTN

Een betrouwbaar netwerk, jarenlange ervaring, mooie pakketten, en topspeler op het gebied van nieuwe ontwikkelingen: KPN is al decennialang een goede keuze als aanbieder van jouw zakelijke abonnement(en). sTN werkt dan ook graag samen met KPN en biedt voor jou de beste prijs voor de zakelijke pakketten van KPN. Voor zakelijk mobiel bellen, zakelijk VoIP bellen en voor Sim Only.

 

KPN zakelijk bellen via sTN: de mogelijkheden

De mogelijkheden voor zakelijke abonnementen zijn de afgelopen jaren eindeloos. Ook bij Nederlands grootste telecomaanbieder KPN. Hieronder vind je een overzicht van de grootste diensten die jij als ondernemer bij KPN kan afsluiten via sTN.

 

KPN Zakelijk Mobiel abonnementen

Met zakelijk mobiel van KPN maken jij en je medewerkers gebruik van het beste netwerk van Nederland. Daarbij is er altijd een pakket dat bij jou past: veel bellen, weinig bellen, onbeperkt data, het is er allemaal. Verder kies je bij KPN als ondernemer uit meer dan 40 telefoons. Daar maak je je medewerkers pas blij mee. sTN geeft graag advies.

 

Ik wil advies over KPN

VoIP telefonie via het netwerk van KPN

Met VoIP (Voice over IP) bel je via de cloud met je vaste telefoontoestel. Het is dé oplossing voor bedrijven die meegaan met de tijd. Bij sTN ben je aan het juiste adres als het gaat om zakelijke VoIP telefonie. Dit doen wij door het tot stand brengen van een unieke combinatie tussen Xelion als VoIP partner via het netwerk van KPN. Maar sTN geeft je daarbij een dikke korting. 


Ik wil zakelijke VoIP telefonie

KPN Sim Only abonnementen

Wil je gewoon mobiel bellen voor de zaak, niets meer, niets minder? Dan is Sim Only zakelijk van KPN een goede keuze voor je. Er is de keuze uit verschillende KPN abonnementen. Veel data of juist weinig? Met of zonder data delen? Bij sTN kan het allemaal! Een mooie bonus: via sTN krijg je nu 25% korting op een aantal mooie Sim Only bundels van KPN.

 

Ik wil KPN Sim Only

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Waarom een KPN zakelijk abonnement via sTN?

sTN staat voor betrouwbaarheid. Betrouwbaarheid qua prijs, betrouwbaarheid qua service, betrouwbaarheid qua verbinding. Doet iets het niet? Wij helpen je persoonlijk verder. Denk je elders een betere prijs te hebben gezien? Wij kijken met je mee. Wil je advies over nieuwe diensten? Wij bellen je op. Zo doen we dat ook als je kiest voor een dienst van KPN: in welke telecom aanbieding je ook geïnteresseerd bent, wij zijn als onafhankelijke partij het best geschikt om je er advies over te geven. En omdat wij het beste willen voor bedrijven uit het MKB, zijn we in staat om mooie kortingen te bedingen bij KPN. Ook voor jou!

Onze KPN Zakelijk Mobiel abonnementen

Vind een abonnement dat bij jou past maar dan voor de beste prijs en een ouderwets goede service.

KPN Zakelijk Mobiel
met data delen

15% korting

  • Gratis data delen met al je collega's.              
  • Flexibele looptijd: 1 -of 2 jarig abonnement.
  • Geen aansluit- & overstapkosten à €20,66 per nummer.


Ik wil KPN met data delen >>

KPN Zakelijk Mobiel
zonder data delen

25% korting

  • Het beste netwerk voor de allerscherpste prijs! 
  • Al vanaf €10,97 per maand.                        
  • Razendsnel 4G en 5G internet.                         


Ik wil KPN zonder data delen >>

KPN Grootzakelijk                

Vanaf 20 medewerkers

  • Grootzakelijke telefonie voor een kleinzakelijke prijs.
  • Volledig afgestemd op de wensen en behoeften van uw onderneming.
  • Persoonlijk advies en een offerte op maat.


Ik wil KPN Grootzakelijk >> 

Beleef 5G met KPN


KPN biedt jou de volgende stap in verbondenheid.

Het netwerk van de grootste telecomaanbieder van Nederland is helemaal 5G-ready! Alle abonnementen zijn klaar voor 5G, waardoor je sneller, betrouwbaarder en veiliger kan internetten. Heb je een telefoon die 5G al ondersteunt zoals de Samsung Galaxy S22? Geniet dan nu bij KPN van het gloednieuwe top netwerk.

 

Afbeelding
Veelgestelde vragen mobiel

Zakelijke mobiele telefonie zorgt ervoor dat jij al je telecom bedrijfskosten direct via de zaak kan betalen en dus gemakkelijk af kan trekken van je winst. Het is ook goedkoper, flexibeler en makkelijker te combineren met je overige communicatiesystemen, zoals zakelijk internet.

Via sTN kan je de beste deal vinden bij betrouwbare providers als KPN, Odido en Vodafone.

Ja, dat kan. Kijk in onze shop voor het iPhone of Samsung toestel dat bij jou en jouw bedrijf past, of neem contact op voor de mogelijkheden.

Welke zakelijke mobiele provider past bij mij?

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de Nederlandse netwerken tot de wereldtop behoren. De dekking tussen providers verschilt wel. Op de website van de mobiele aanbieder wordt een kaart getoond met dekkingsinformatie. Daar kun je checken hoe de netwerkdekking bij jou in de buurt is. 

Als de dekking goed is, hoeft dit niet te betekenen dat je overal bereikbaar bent. Is jouw kantoor bijvoorbeeld zwaar geïsoleerd of werk je in een gebouw met een stalen constructie? Dan kan het zijn dat je naar buiten moet om jouw mobiel te kunnen gebruiken. Bel je met KPN, Odido of Vodafone? Dan kan je ook mobiel bellen via wifi.

Het Duitse onderzoeksbureau P3 doet regelmatig onderzoek naar de mobiele netwerken in Nederland. Via sTN bel je als ondernemer met korting via de zakelijke netwerken van KPN, Odido of Vodafone. Alle drie deze providers krijgen in het onderzoek het predicaat 'uitstekend'. De uitkomst van de onderzoeken vind je op de website van het onderzoeksbureau.

De tarieven voor zakelijk bellen en internetten buiten Europa kunnen snel oplopen. Bel je dus vaak voor zaken buiten de EU? Zorg dan dat je een passend abonnement kiest. Hieronder een overzicht per provider.

Odido: onbeperkt in de VS

Ga je als ondernemer vaak op zakenreis naar de VS? Odido heeft standaard in het pakket onbeperkt bellen en sms’en als je in de VS bent. Je belt dan via het Odido USA netwerk. Met het onbeperkt internet abonnement van Odido bel je ook gratis naar de VS.

Ben je buiten de EU of de VS? Dan internet je voordeliger met een Travel & Surf pas.  

Vodafone: voordelig buiten de EU en de VS.

Vodafone heeft de Worry free Rest of World buitenlandbundel waarmee iedere internationale ondernemer goedkoper belt, sms’t of internet. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.

KPN: voordelige bundels.

KPN heeft buitenlandbundels waarmee je goedkoper kunt bellen, sms’en of internetten buiten de EU. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Een van onze adviseurs Marion, Niels of Camiel komt met een vrijblijvend advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Uiteraard met dé beste deal!