sTN brengt MKB Nederland aan een zakelijk gsm toestel

Je wilt mee met de tijd, maar je wilt niet te veel geld kwijt zijn. Je wilt het beste voor je medewerkers, maar je wilt ook een slimme investering maken. Bij een zakelijke telefoon, of meerdere zakelijke telefoons kopen komt veel kijken. sTN helpt je daarom de beste keuze te maken voor jou en je bedrijf. Weet je al precies wat je wilt? Ga dan naar onze shop en vind de mooiste telefoon voor een mooie prijs. sTN maakt een mobiel van de zaak voor iedereen binnen handbereik. 

Ons zakelijk GSM aanbod

sTN heeft een breed aanbod aan zakelijke toestellen, zo hebben wij voor elke MKB'er een passend toestel.
Bekijk al het aanbod

Waarom een zakelijke GSM via sTN?

sTN biedt een brede selectie vanpopulaire telefoons in iedere prijsklasse.Denk aan deiPhone 13 (Pro Max), deSamsung Galaxy S22 (Ultra), telefoons met een dual sim-functie, of de compactere iPhone mini modellen. Waarom niet zelf in de winkel kopen? Omdat sTN met haar collectieve onderhandeling hoogstwaarschijnlijk debeste prijsvoor jou kan neerzetten. En omdat je in sTN een partner vindt voor al je telecomoplossingen. Je krijgt bij ons niet alleen een telefoon, maar ook de ouderwets goede service die je nodig hebt voor jezakelijke (mobiele) abonnementen, je internet en al je vragen over denieuwste telefoons.

Klantbeoordelingen sTN

Zakelijk mobiel met sTN:
de meest gestelde vragen

Het uitzoeken van een telefoon gaat bij veel ondernemers niet over één nacht ijs. Bovendien is de wildgroei van verkopers, zeker online, vaak zo hevig dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet. Het is daarom begrijpelijk dat je vragen hebt. Hieronder hebben we alvast de meest gestelde vragen over zakelijke abonnementen met toestel en zakelijke GSM toestellen voor je gebundeld. Heb je daarna toch nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen toestellen

In de webshop van sTN vind je een mooie selectie van de nieuwste modellen en een mooie selectie van prijsfavorieten en dat per prijsklasse. Denk bijvoorbeeld aan de de Samsung Galaxy S22 Ultra, de iPhone 13 Pro Max, de Samsung XCover, of de iPhone 12 mini. Door de brede keuze is er altijd een model dat bij jou past.

sTN werkt voor haar zakelijke (mobiele) abonnementen met en zonder toestel met de grote betrouwbare telecomaanbieders van Nederland. Dat zijn KPNVodafone en Odido, Waarom je niet direct bij hen zou contracteren maar via sTN? Omdat sTN je de beste service geeft en daarnaast fikse kortingen biedt. 

Geen toestel nodig? sTN biedt uiteraard ook zakelijke Sim Only abonnementen aan.

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Op zoek naar een Sim Only abonnement?

sTN heeft een breed aanbod aan zakelijke Sim Only abonnementen

Voor sommige ondernemers is Sim Only simpelweg de meest praktische en meest voordelig optie. En met sTN weet je zeker dat deze optie ook praktisch en voordelig gerealiseerd wordt. Door onze onafhankelijke positie in de markt en onze mogelijkheden om collectieve prijzen af te spreken staan wij garant voor een goede deal. Bij ons ben je nooit te duur uit en word je bovendien goed en persoonlijk geadviseerd. Wel zo fijn, in die wirwar van zakelijke telefoonabonnementen op basis van Sim Only.

 

Bekijk onze zakelijke Sim Only abonnementen