Zakelijk Odido abonnement via sTN

Kies je voor Odido, dan ben je verbonden met een netwerk dat bij de wereldtop hoort. Odido heeft de hoogste mastdichtheid én een snel landelijk 5G -netwerk. Daar word jij als ondernemer vast blij van. Maar je wordt nóg blijer wanneer je hoort dat je van dit netwerk gebruik kan maken met 10% korting en je er ook nog eens een bijzonder goede klantenservice bij krijgt. Dat ervaar je alleen bij sTN.

De voordelen van een Odido zakelijk abonnement

Wat voor type ondernemer je ook bent, met Odido via sTN kom je er altijd uit. Odido heeft een aantal zeer aantrekkelijke pakketten, afgestemd op jouw bedrijf. Zeker voor de ondernemer die het graag flexibel houdt, of voor de ondernemer die ook graag een woordje over de grens spreekt. Met een mobiel abonnement van Odido ben je klaar voor de toekomst.

 

Snel landelijk 5G-netwerk.

Reken met 5G op supersnel en stabiel mobiel internet met landelijke dekking.

Onbeperkt, ook naar de VS.

Onbeperkt bellen in NL, EU en VS. Onbeperkt internet in NL én 25GB in EU én VS.

Flexibele abonnementen. 

Meer of minder data? Stel maandelijks bij, omhoog of omlaag.

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Waarom Odido via sTN?

sTN heeft jarenlange ervaring op de zakelijke telefoniemarkt. Daar komt bij dat sTN als geen ander weet welke telecomvragen leven bij ondernemers en meer specifiek in het MKB. sTN zit bovenop nieuwe ontwikkelingen en onderhandelt bij ieder nieuw product de beste prijs voor haar klanten. Daarbij voorzien we die klanten van een eerlijk en onafhankelijk advies. Ontdek met ons of Odido de bestezakelijke telefonie oplossingbiedt voor jouw bedrijf en neemcontact met ons op!

Afbeelding

Geen aansluitkosten: bespaar € 44,12 per nummer

Bespaar direct € 44,12 per afgesloten Odido zakelijk Sim Only abonnement. Kies je voor sTN? Dan nemen wij de aansluitkosten voor onze rekening. 

5G van Odido

Het gloednieuwe 5G-netwerk van Odido zorgt voor stabieler en supersnel internet. De mogelijkheden voor jou als ondernemer zijn eindeloos. Til jouw bedrijf naar het volgende niveau met 5G van Odido. Ervaar meer gemak, veiligheid en bovenal plezier!

Afbeelding

Odido zakelijk met extra korting via sTN

Sluit nu jouw Odido zakelijk mobiel abonnement af en je ontvangt maandelijks 10% korting. Voor elk nummer dat je afsluit, bespaar je over de looptijd tot €30,-. Sluit je 10 nummers af? Dan bespaar je dus tot wel €300,-. Dat tikt lekker aan!

 

3 GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen, ook in de VS
Bellen naar EU/VS: 180 min/mnd

van€13,00 € 11,70 /mnd*

 

Bestel nu mét korting

9 GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen, ook in de VS
Bellen naar EU/VS: 180 min/mnd

van€17,00 € 15,30 /mnd*

 

Bestel nu mét korting

16 GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen, ook in de VS
Bellen naar EU/VS: 180 min/mnd

van€20,00 € 18,00 /mnd*

 

Bestel nu mét korting

Unlimited internet
+
Onbeperkt zakelijk bellen, ook in de VS
Bellen naar EU/VS: 180 min/mnd

van€25,00 € 22,50 /mnd*

 

Bestel nu mét korting

Prijzen ex. BTW. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.
*looptijd 24 maanden

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Veelgestelde vragen mobiel

Zakelijke mobiele telefonie zorgt ervoor dat jij al je telecom bedrijfskosten direct via de zaak kan betalen en dus gemakkelijk af kan trekken van je winst. Het is ook goedkoper, flexibeler en makkelijker te combineren met je overige communicatiesystemen, zoals zakelijk internet.

Via sTN kan je de beste deal vinden bij betrouwbare providers als KPN, Odido en Vodafone.

Ja, dat kan. Kijk in onze shop voor het iPhone of Samsung toestel dat bij jou en jouw bedrijf past, of neem contact op voor de mogelijkheden.

Welke zakelijke mobiele provider past bij mij?

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de Nederlandse netwerken tot de wereldtop behoren. De dekking tussen providers verschilt wel. Op de website van de mobiele aanbieder wordt een kaart getoond met dekkingsinformatie. Daar kun je checken hoe de netwerkdekking bij jou in de buurt is. 

Als de dekking goed is, hoeft dit niet te betekenen dat je overal bereikbaar bent. Is jouw kantoor bijvoorbeeld zwaar geïsoleerd of werk je in een gebouw met een stalen constructie? Dan kan het zijn dat je naar buiten moet om jouw mobiel te kunnen gebruiken. Bel je met KPN, Odido of Vodafone? Dan kan je ook mobiel bellen via wifi.

Het Duitse onderzoeksbureau P3 doet regelmatig onderzoek naar de mobiele netwerken in Nederland. Via sTN bel je als ondernemer met korting via de zakelijke netwerken van KPN, Odido of Vodafone. Alle drie deze providers krijgen in het onderzoek het predicaat 'uitstekend'. De uitkomst van de onderzoeken vind je op de website van het onderzoeksbureau.

De tarieven voor zakelijk bellen en internetten buiten Europa kunnen snel oplopen. Bel je dus vaak voor zaken buiten de EU? Zorg dan dat je een passend abonnement kiest. Hieronder een overzicht per provider.

Odido: onbeperkt in de VS

Ga je als ondernemer vaak op zakenreis naar de VS? Odido heeft standaard in het pakket onbeperkt bellen en sms’en als je in de VS bent. Je belt dan via het Odido USA netwerk. Met het onbeperkt internet abonnement van Odido bel je ook gratis naar de VS.

Ben je buiten de EU of de VS? Dan internet je voordeliger met een Travel & Surf pas.  

Vodafone: voordelig buiten de EU en de VS.

Vodafone heeft de Worry free Rest of World buitenlandbundel waarmee iedere internationale ondernemer goedkoper belt, sms’t of internet. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.

KPN: voordelige bundels.

KPN heeft buitenlandbundels waarmee je goedkoper kunt bellen, sms’en of internetten buiten de EU. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.