Zakelijke telefoonnummers via sTN

Jij en je medewerkers willen goed bereikbaar zijn, maar misschien liever niet in privétijd. Of je wilt dat alle nummers binnen je bedrijf op elkaar lijken: wel zo gemakkelijk voor je klant. Of je merkt dat er behoefte is aan telefoonnummers om zakelijke accounts, zoals WhatsApp business aan te koppelen. Wat je reden ook is, het is vast een goede om op zoek te zijn naar zakelijke telefoonnummers. Via sTN regel je die zo.


Zakelijke nummers: waarom?

De voordelen van een zakelijk telefoonnummer zijn er genoeg: je bent goed bereikbaar voor je klanten en je medewerkers, iedereen binnen je bedrijf kan elkaar makkelijk bereiken, werk en privé is makkelijk te scheiden, je kan snel doorverbinden en naar buiten toe heb je een goed herkenbaar bereikbaarheidsprofiel. Zeker wanneer je bedrijf groeiende is, is het daarom belangrijk je goed te oriënteren op de mogelijkheden van zakelijke nummers. sTN helpt daarbij. 

 

Nummers voor zakelijk mobiel, zakelijk vast én zakelijk VOIP


Ieder bedrijf heeft zijn eigen reden om te kiezen voor zakelijke telefoonnummers. De één wil mobiele telefoons met bijbehorende nummers beschikbaar hebben voor zijn klanten, de ander wil snel willen doorverbinden tussen zakelijke vaste lijnen die allemaal met dezelfde cijferreeks beginnen en de volgende wil gebruik gaan maken van een zakelijk VOIP netwerk met alle mogelijkheden die digitaal bellen tegenwoordig biedt. sTN kent de mogelijkheden voor zakelijke nummers in al deze varianten van zakelijk bellen op haar duimpje. We adviseren je graag over de beste keuze voor jouw onderneming.

Ouderwets goede service


Bij sTN krijg je een nummer, maar ben je geen nummer! Wij staan namelijk bekend om onze buitengewone service. We doen alles om onze klanten tevreden te maken en laten geen eindjes open in onze adviezen. Snap je iets niet? Wij helpen je verder. Wil je producten combineren? Wij kijken hoe je dat het beste kan doen. Ben je onzeker over de prijs van je product? Wij reken voor hoe hij tot stand gekomen is. Deze service geldt uiteraard ook bij zakelijke telefoonnummers. We denken met je mee en laten je niet alleen zodra de deal beklonken is.

Onafhankelijk de beste prijs


sTN heeft al jaren een onafhankelijke positie in de markt. We komen op voor de belangen van het MKB en zoeken altijd naar de beste deals. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten de beste prijs te bieden. Zo ook voor pakketten met zakelijke nummers. Goede service hoeft niet duur te zijn. 

Nieuwsgierig geworden wat wij kunnen betekenen voor de bereikbaarheid van jou en je werknemers? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Benieuwd of we jouw rekening ook omlaag krijgen?

  • Al 25 jaar de beste prijs voor zakelijk bellen voor het MKB.
  • Telecompartner van verschillende brancheorganisaties.
  • Unieke prijsafspraken met KPN, Odido en Vodafone.

Advies op maat

Een van onze adviseurs Marion, Niels of Camiel komt met een vrijblijvend advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Uiteraard met dé beste deal!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantbeoordelingen sTN

 

Daarom kies je voor sTN

Onafhankelijk advies

Iedere dag bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. We zijn niet afhankelijk van één telecomprovider. We zoeken simpelweg de beste aanbieding, zodat jij nooit teveel betaalt.

Al 2.000 bedrijven gingen je voor

Al 25 jaar zorgen we met een team van 20 medewerkers dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is. We helpen kleine en grote bedrijven uit alle denkbare branches. Doordat we collectief inkopen, bespaar ook jij op je internet en telefonie.

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Een van onze adviseurs Marion, Niels of Camiel komt met een vrijblijvend advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Uiteraard met dé beste deal!

 

Zakelijke telefoonnummers aanvragen