sTN: voor volledige vaste telefonie oplossingen

Wil jij vaste telefonie regelen voor jouw bedrijf? sTN doet er alles aan om de beste prijzen voor het MKB te bedingen bij de Nederlandse telecomproviders. En met succes! sTN is daarmee voor jou dé aanbieder - ook voor vaste telefonie. PSTN wordt onder andere veel gebruikt voor alarm- en liftlijnen. Waarom? Lees snel verder. Met de beste service en het mooiste kostenplaatje : sTN regelt het voor je!

Wat is PSTN?

PSTN is de afkorting van Public Switched Telephone Network. Dit is het wereldwijde netwerk voor vaste en mobiele telefonie. Oorspronkelijk was dit netwerk er alleen voor de analoge (vaste) telefonie, omdat er voor de jaren 70 nog geen mobiel netwerk bestond. Om die reden wordt de term PSTN vaker gebruikt wanneer het gaat om vaste telefonie. Naast PSTN bestaat er ook VoIP telefonie, een zeer betrouwbare en goedkopere telefonie technologie dat tegenwoordig veel door bedrijven wordt gebruikt. VoIP staat voor Voice over IP: bellen via het internet. Is beveiliging voor jou super belangrijk? Dan kun je misschien beter kiezen voor PSTN. Het PSTN netwerk is super betrouwbaar, niet te duur en werkt altijd, in tegenstelling tot mobiele telefonie of VoIP telefonie. Daarom is het heel erg geschikt voor bijvoorbeeld alarm- of liftlijnen.


Ook alarm- en liftlijnen vind je bij sTN

Veel bedrijven gebruiken hun vaste zakelijk telefonie ook voor hun alarm- en liftlijnen. Ben jij hier ook naar op zoek? Dan zit je bij sTN goed. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en zodat we alles even rustig met je door kunnen spreken. Want belangrijk, dat is het wel zo’n lift- en alarmlijn. Eén ding is zeker: met sTN heb je er straks geen omkijken meer naar en kan je gebruik maken van een zeer betrouwbaar vaste telefonie abonnement.

 

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Waarom vaste telefonie via sTN?

Vast zakelijk bellen (PSTN) voor jouw bedrijf: dat moet goed geregeld zijn. Kies daarom voor sTN als ideale aanbieder voor jouw vaste telefonie. Waarom sTN? Omdat wij staan voor een betrouwbare oplossing; wat je (telecom)probleem of uitdaging ook is. Omdat wij een ouderwets goede service bieden, en omdat we bij eventuele storingen absoluut niet ouderwets zijn en juist voorop lopen op het gebied van innovatie. We geven je back up en verlenen alle hulp die we kunnen. Waar doen we dat voor? Voor jou als ondernemer. Met sTN ben je verbonden. Met elkaar, met je klanten en met ons. En dat tegen het vaste lage tarief wat je van ons gewend bent.

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

sTN: ook voor zakelijke VoIP telefonie 


Als ondernemer ga jij met je tijd mee. En daar hoort (vast) bellen met de modernste technologie bij. Het is dé meest betrouwbare vaste telefonie oplossing. Via sTN altijd voor de beste prijs!

Meer over VoIP telefonie

Klantbeoordelingen sTN

Benieuwd of we jouw rekening ook omlaag krijgen?

  • Al 25 jaar de beste prijs voor zakelijk bellen voor het MKB.
  • Telecompartner van verschillende brancheorganisaties.
  • Unieke prijsafspraken met KPN, Odido en Vodafone.
Veelgestelde vragen zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie zorgt er allereerst voor dat jij al je telecombedrijfskosten direct via de zaak kan betalen en dus gemakkelijk af kan trekken van je winst. Het is ook goedkoper, flexibeler en makkelijker te combineren met je overige communicatiesystemen, zoals zakelijk internet. Bovendien betekent het afsluiten van zakelijke telefonie bij sTN dat je kan genieten van onze bijzonder goede en betrokken service.

sTN biedt alle opties voor zakelijke telefonie waar je in het MKB behoefte aan hebt; zakelijke mobiele telefonie, zakelijke vaste telefonie via PSTN en zakelijke VoIP telefonie. Om je pakket compleet te maken biedt sTN ook services op het gebied van zakelijke telefoonnummers, zakelijk internet, zakelijk glasvezel en alles-in-één-pakketten.

Wanneer je een abonnement voor zakelijke telefonie afsluit via sTN kan je kiezen voor de betrouwbare aanbieders KPN, Odido en Vodafone en Xelion voor VoIP. Kijk voor meer informatie over de verschillende aanbiedingen op onze pagina’s overzakelijke mobiele telefonieenzakelijke vaste telefonie

Daarom kies je voor sTN

Onafhankelijk advies

Iedere dag bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. We zijn niet afhankelijk van één telecomprovider. We zoeken simpelweg de beste aanbieding, zodat jij nooit teveel betaalt.

Al 2.000 bedrijven gingen je voor

Al 25 jaar zorgen we met een team van 20 medewerkers dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is. We helpen kleine en grote bedrijven uit alle denkbare branches. Doordat we collectief inkopen, bespaar ook jij op je internet en telefonie.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Een van onze adviseurs Marion, Niels of Camiel komt met een vrijblijvend advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Uiteraard met dé beste deal!