Zakelijke VoIP telefonie van Xelion via sTN

Als ondernemer ga jij met je tijd mee. En daar hoort (vast) bellen met de modernste technologie bij. VoIP bellen is de toekomst van zakelijke telefonie en biedt jou en je bedrijf betere bereikbaarheid, kostenbesparing en oneindig veel functionaliteiten. Overstappen op VoIP doe je het beste via sTN, want via ons bel je al vanaf € 12,50 over het betrouwbare netwerk van KPN via Xelion.

Waarom VoIP?

Voice over Internet Protocol (VoIP) betekent dat er gebruikt wordt gemaakt van een IP-netwerk (cloudnetwerk) om stemverkeer tot stand te brengen. Dit, in tegenstelling tot eenPSTN-telefonienetwerkdat werkt met een analoge verbinding. Door gebruik te maken van VoIP kunnen je medewerkers op ieder moment, vanaf iedere plaats met verschillende devices (vaste telefoon, PC, laptop en via Xelion ook de smartphone) bellen vanaf hun zakelijke nummer. Bovendien kan je met zakelijke VoIP telefonie gebruik maken van verschillende handige extra functionaliteiten zoals voicemail op afstand, wallboards, eindeloze mogelijkheden qua doorverbinden en koppelingen met CRM-systemen.

Een greep uit de functionaliteiten:

 

VoIP van Xelion: de opties bij sTN

sTN loopt graag voorop in de ontwikkelingen op telecomgebied. In dat kader zijn we een samenwerking aangegaan met Xelion, die op haar beurt koploper is op het gebied van VoIP bellen. Met Xelion sluit je pakketten af voor VoIP telefonie voor jouw hele kantoor. Daarmee heb je niet alleen het meest moderne telefoonnetwerk, maar kan je ook gebruik maken van allerlei handige toepassingen zoals automatische belroutes, voicemail naar e-mail, keuzemenu's voor bellers, en opnemen van afstand. Door je abonnement bij Xelion af te sluiten via sTN maak je bovendien aanspraak op flinke korting en een persoonlijke benadering.

Xelion 8

Uniek aanXelionis dat je niet alleen gebruik kan maken van alle voordelen van VoIP via een vaste telefooninfrastructuur of de PC/laptop, maar ook via je smartphone. Op die manier maken jij en je medewerkers gebruik van één systeem op al je devices. Een systeem dat garant staat voor een stabiele verbinding met eindeloze functionaliteiten. Op die manier wordt je organisatie echt future proof.

Koppeling met CRM systemen

Met zakelijke VoIP telefonie van Xelion kan je niet alleen op een betrouwbare en stabiele manier zakelijk bellen, maar wordt je telefonie-netwerk ook echt een manier om je netwerk te managen. Met VoIP van Xelion kan je je telefoniesysteem koppelen aan alle bestaande softwarepakketten en CRM/ERP-systemen. Zo koppel je bijvoorbeeld klantgegevens uit CRM aan het telefoonboek in Xelion.

Meer weten over VoIP?


Kijk voor meer informatie over VoIP bellen op onze pagina overVoIP telefonie.Liever persoonlijk advies?  Wij adviseren jou graag over de beste optie voor jouw bedrijf. 

Neem contact met ons op

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Veelgestelde vragen VoIP

VoIP-telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet. VoIP is de standaard voor vast bellen in Nederland. Met een VoIP abonnement van sTN bel je over een internetlijn via het betrouwbare netwerk van KPN.

De belangrijkste voordelen van VoIP via sTN.

  • Je bent flexibel. Het aantal gebruikers kan je maandelijks op- of afschalen waardoor je nooit te veel betaalt.
  • De service naar klanten toe verbetert. Door de keuzemenu’s en welkomstboodschap kunnen jullie klanten sneller te woord staan.
  • Je krijgt grip op de bedrijfsvoering. Je hebt direct inzicht in de belkosten. En door een goed belplan werk je efficiënter.
  • Altijd de beste prijs. Je bent niet afhankelijk van één provider. sTN houdt de markt altijd scherp in de gaten en brengt je op de hoogte als er een betere optie voor je is.

De kosten van VoIP-telefonie zijn afhankelijk van hoe groot je bedrijf is en hoe veel je belt. VoIP-telefonie is vaak goedkoper dan traditionele telefonie-oplossingen. Dat komt omdat je geen dure centrale hoeft te kopen en te onderhouden en doordat de (internationale) belminuten voordeliger zijn.

Wil je weten wat VoIP kost bij sTN? Bekijk onze aanbiedingen. Of bel ons en je weet binnen 10 minuten waar je aan toe bent: 0348 – 49 50 51.

Heb je nu geen tijd? Maak een belafspraak via het formulier onderaan deze pagina en we bellen je op het moment dat het jou uitkomt.

Snelle en stabiele Internetverbinding

Hoe sneller en stabieler jouw internetverbinding is, hoe beter de kwaliteit van de gesprekken. Eén telefoongesprek vereist ongeveer 150 kb/s bandbreedte. Kies je voor VoIP via sTN? Dan zorgen wij voor een stabiele internetverbinding met voldoende bandbreedte.

VoIP pakket

Om te kunnen bellen via VoIP heb je een VoIP pakket nodig. Daarmee bel je over een internetverbinding via een telefooncentrale in de cloud. Elk toestel wordt voorzien van een virtuele telefoonlijn, het VoIP account. 

Telefoonnummer

Heb je nog geen nummer? We zorgen voor nieuwe telefoonnummers. Je kunt kiezen uit lokale netnummers of landelijke bedrijfsnummers. Is er al een vast telefoonnummer? Dan zorgen wij ervoor dat je die behoudt en we adviseren je over het beëindigen van de oude telefoondienst.

VoIP toestel

Uiteraard heb je een telefoontoestel nodig om te bellen. Voor VoIP is dat een IP of internettoestel. Al onze VoIP-telefoons leveren we klaar voor gebruik af.  

 

Een belplan is een stappenplan waarin je aangeeft wat er moet gebeuren als je vaste telefoon nummer gebeld wordt. Je maakt een belplan voordat je start met VoIP telefonie.

Je kunt in het belplan instellen:

  • bij wie een oproep binnenkomt
  • hoe lang de telefoon rinkelt
  • wat er gebeurt als er niemand opneemt
  • wat er gebeurt buiten openingstijden

Ga jij een belplan opstellen? Lees dan eerst even onze 5 tips voor het opstellen van een belplan. Kies je voor VoIP via sTN? Dan helpen we je bij het opstellen.

 

Jazeker! Met VoIP van sTN is het mogelijk om diverse locaties te verbinden tot één supersnel en veilig netwerk. Technisch vormen de verschillende locaties dan één netwerk waardoor het niet meer uitmaakt vanaf welke locatie wordt gewerkt.

Nee, je betaalt niet voor inkomende oproepen wanneer je deze beantwoordt op je VoIP-telefoon.

De internationale tarieven verschillen per land. Op deze pagina vind je een overzicht met het starttarief en het minuuttarief van alle landen wereldwijd.

Op deze pagina  vind je onze VoIP handleidingen, hier vind je alles wat je moet weten om goed gebruik te maken van sTN VoIP en jouw toestel.

Hier vind je een uitgebreide instructie die je precies uitlegt hoe de VoIP afstandsbediening werkt. 

Hoe gaat de overstap naar VoIP?

Er zijn veel verschillende bedrijven die VoIP telefonie aanbieden. Er zit veel verschil in de pakketprijzen op hun websites. Dat komt doordat sommige aanbieders noodzakelijke kosten weglaten en anderen die wel berekenen. Verborgen kosten zijn o.a. een internetlijn, de router, een switch, nieuwe toestellen en extra LAN bekabeling.

Wil je zeker zijn van een goede aanbieding?

  • Let op of de aanbieder geregistreerd is bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
  • Vraag altijd eerst een volledige offerte op. Let er op dat bij de abonnementsprijs de kosten voor infrastructuur, gebruikers en kanalen meegenomen zijn.

Overstappen naar VoIP duur normaalgesproken 4-6 weken. Wij gaan verder dan alleen de telefonie. Wij zorgen voor betrouwbaar internet, geschikte apparatuur en de installatie daarvan. Ook helpen we je met het maken van een belplan, waarmee je regelt wat er moet gebeuren als je nummer gebeld wordt.

Bel onze Helpdesk (0348 – 49 50 51), we gaan na wat jullie wensen zijn en hoe veel jullie de lijnen gebruiken. Tien minuten later weet je welk VoIP pakket het beste bij jullie past.

 

 

Heb je al een vast nummer en wil je die behouden? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat je jouw nummer of nummers behoudt. VoIP telefonie van sTN is provider onafhankelijk. Zo is het heel eenvoudig om over te stappen.

Dit hangt af van de bandbreedte en snelheid van de bestaande internetverbinding.

Kies je voor VoIP via sTN? Dan gaan we eerst na of je huidige verbinding geschikt is voor VoIP. Heb je geen voldoende internetverbinding? Dan zorgen wij voor een stabiele internetverbinding met voldoende bandbreedte. Zo ben je verzekerd van een goede gesprekskwaliteit en kan je altijd bij ons terecht als de telefonie niet werkt.