Op maximale snelheid ondernemen met een
zakelijke iPhone 14!

Leestijd: 5 minuten.

September 2022 stond in het teken van de lancering van de gloednieuwe iPhone 14-serie. Een serie die wederom uit vier modellen bestaat, maar dan wél een tikkeltje anders. Ze hebben een nóg snellere processor, een professionele uitstraling, veel praktische features én zijn tot slot extreem goed beveiligd. Met een nieuwe iPhone uit de iPhone 14-serie ben jij als ondernemer klaar voor de toekomst. Lees snel verder, in deze blog vertellen we je waarom.

De nieuwe iPhone 14 - serie

De iPhone 14 – serie bestaat uit vier modellen. De standaard modellen zijn de iPhone 14 en de grotere iPhone 14 Plus, aangevuld door de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max. In deze nieuwe serie heeft de iPhone mini plaats gemaakt voor de iPhone 14 Plus. In dit blog vertellen we je alles over de twee standaard modellen: de iPhone 14 en de iPhone 14 Plus. Dit zijn naar onze mening dé perfecte smartphones voor jou als ondernemer. Onderaan de blog gaan we kort verder in op de features van de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max.

In het kort: 4 verbeteringen

1. Camera: vernieuwde lens en geavanceerder camerasysteem

2. Batterij: véél langere accuduur

3. Design: professioneel design met dunne schermrand

4. Prestaties: vernieuwde en nóg krachtigere processor

 

 

1. Geavanceerd camerasysteem

De iPhone 14 en 14 Plus beschikken beide over een nóg geavanceerder camerasysteem en een nieuwe hoofdcamera. Je maakt er de mooiste en meest professionele foto’s en video’s mee. Wat direct opvalt? De selfiecamera. Door de toevoeging van autofocus maak je super scherpe selfies zoals nooit tevoren. Door de nieuwe nieuwe hoofdcamera maakt de iPhone tot 2,5 x betere foto’s bij weinig licht. Maar niet alleen op het gebied van fotografie maakt de iPhone 14 grote stappen, ook video is niet achtergebleven. Met de nieuwe actiemodus je strakke handheld video’s als je zelf in beweging bent. Kortom, de camera’s van de iPhone 14 bieden jou alles om je onderneming perfect op de kaart te zetten!

 

2. Een batterij die de makkelijk hele dag meegaat

Nadat er bij de iPhone 12 veel kritiek was op de batterij heeft Apple er de afgelopen jaren alles aan gedaan dit te verbeteren. En met succes, want zoals Apple zelf zegt: De iPhone 14 Plus heeft onze beste batterijduur ooit’’. En ook batterij van de iPhone 14 blijft niet achter, deze gaat met gemak een hele dag mee. Zo kun je de hele dag bellen met relaties en mails beantwoorden zonder op de batterij te hoeven letten. Een enorme plus voor jou als ondernemer, en dus een uitstekende zakelijke telefoon!

 3. Een zakelijke professionele uitstraling

In tegenstelling tot de jaren hiervoor heeft Apple ervoor gekozen om dit jaar geen mini model toe te voegen aan de iPhone 14-serie. Vind je de iPhone 14 toch nog een tikkie te groot? Ga dan voor de iPhone SE 2022 die eerder dit jaar uitkwam. De iPhone 14 Plus is nieuw in de serie en is letterlijk het grotere broertje van de iPhone 14. De iPhone 14 en 14 Plus hebben een strakke en professionele uitstraling, wat natuurlijk erg belangrijk is wanneer je hem wil gaan gebruiken als zakelijke mobiele telefoon. Qua design is er niet heel veel veranderd, wél heeft Apple gekozen voor nieuwe frisse kleuren: Midnight, Starlight, Blauw, Paars en Rood. In tegenstelling tot de standaard modellen herken je de iPhone 14 Pro modellen haast niet meer terug. Bij deze twee modellen zijn veel veranderingen doorgevoerd op het gebied van design, hierover later meer.

4. Krachtig ondernemen

De iPhone 14 en 14 Plus hebben in tegenstelling tot de Pro modellen geen A16 Bionic-chip. Maar niet getreurd, de iPhone 14 en 14 Plus beschikken zeker te weten over een verbeterde chip en processor. De A15 Bionic-chip is namelijk vernieuwd én daarmee enorm verbeterd, dit zorgt voor onder andere een ongekende snelheid. Naast deze chip werd ook het nieuwe iOS 16 gepresenteerd. Met de komst van iOS 16 worden de iPhones nog veiliger en krijgen ze een professionelere uitstraling. Het gehele toegangsscherm is vernieuwd en naar wens in te stellen. Er kunnen meerdere toegangsschermen ontworpen worden waar tussen geswitcht kan worden. Super handig als je een telefoon hebt voor zowel zakelijk -als privégebruik.

 

Al overtuigd?

Bestel jouw nieuwe zakelijke iPhone 14 of14 Plus dan snel in onze shop.

 

 

De iPhone 14 Pro & Pro Max

Met de iPhone 14 Pro en Pro Max onderneem je op topniveau! Deze twee modellen beschikken over de nieuwste en meest geavanceerde snufjes en technologieën. Ze hebben een prachtig scherm dat beschikt over een always-on display. Met de gloednieuwe 48‑MP camera en de geavanceerde quad‑pixel sensor maak je de mooiste foto’s. De grootste verandering? Dat is misschien wel het verdwijnen van de ‘notch’, deze maakt plaats voor een Dynamic Island. De nieuwe A16 Bionic-chip zorgt voor verpletterende snelheid en breekt alle records. Kortom, wil je écht maximaal ondernemen? Ga dan voor een van de twee Pro modellen.

 

Vergelijken. Wat is de ideale iPhone 14 voor jou?

De iPhone 14 serie is natuurlijk één grote familie, maar er zijn genoeg verschillen te ontdekken. In onderstaande tabel hebben wij de belangrijkste overeenkomsten -en verschillen op een rijtje gezet. Zo maak je eenvoudig de keuze welke iPhone het beste bij jou past!


Bestel jouw zakelijke iPhone 

Bestel jouw nieuwe zakelijke iPhone 14 direct via onze webshop! Ben je er toch nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je persoonlijk verder. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht