''Liever een goede buur dan een verre vriend''

Welkom bij sTN, waar we geloven in de kracht van een hechte band tussen buren. Bij sTN behandelen we onze klanten als buren, altijd klaar voor een gezellig bakkie en een gebakje. We zijn vriendelijk, toegankelijk en altijd in voor een praatje. Net als een goede buur, staan we klaar om jouw problemen op te lossen.

Elke dag zetten we onze krachten in om de beste prijzen te onderhandelen bij grote internet- en telecomproviders. Ons doel? De beste deals voor jou vinden, zodat je nooit te veel betaalt. Net zoals een goede buur die klaarstaat om te helpen, zijn wij er om jou te helpen besparen en het meeste uit je budget te halen.

Dus leun achterover, geniet van je Kristaljons en laat ons het zware werk doen. Bij sTN geloven we dat een goede buur beter is dan een verre vriend – en wij zijn hier om die buur voor jou te zijn!

Mobiele telefonie


Stap zonder aansluitkosten over naar KPN, Odido of Vodafone. Sim Only of met een telefoon. Natuurlijk met behoud van jouw nummer.

Lees meer

VoIP


Bespaar op je belkosten met het nieuwe zakelijk bellen. Bel via een telefooncentrale in de cloud over het betrouwbare netwerk van KPN.

 

Lees meer

Internet


Razendsnel en veilig werken doe je met zakelijk internet van KPN via STN. KPN biedt razendsnel internet tot maar liefst 1000 Mbit over glasvezel.

Lees meer

Kopje koffie doen?


Plan eenvoudig per e-mail een afspraak in voor een informeel gesprek onder het genot van een kopje koffie met onze collega Marion. Laat in het bericht je telefoonnummer en gewenste datum en tijd achter. 

Koffie afspraak inplannen

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Al 2.000 bedrijven gingen je voor

Al 25 jaar zorgen we met een team van 20 medewerkers dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is. We helpen kleine en grote bedrijven uit alle denkbare branches. Doordat we collectief inkopen, bespaar ook jij op je internet en telefonie.

Onafhankelijk advies

Iedere dag bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. We zijn niet afhankelijk van één telecomprovider. We zoeken simpelweg de beste aanbieding, zodat jij nooit teveel betaalt.

Klantbeoordelingen sTN