KPN Zakelijk Internet via sTN

Wil jij met jouw bedrijf klaar zijn voor de toekomst? Neem dan een zakelijk internet abonnement van KPN. KPN biedt met haar nieuwe glasvezelnetwerk de hoogste bandbreedte, snelste verbinding en hoogste up- en downloadsnelheid van Nederland. En ook zonder glasvezel is KPN de betrouwbare partij die je zoekt. sTN geeft je graag advies op maat. En gooit er vervolgens nog een goede korting bovenop.

Waarom KPN via sTN?

Met KPN via sTN kies je voor zakelijk internet tot 1000Mbit, overal perfecte wifi op de zaak en een mooie korting op je abonnement. Doordat sTN doet aan collectieve inkoop en dé telecompartner is van diverse brancheorganisaties zijn we in staat om unieke prijsafspraken te maken met KPN. Ook voor zakelijk internet beloven we daarom dat afsluiten via sTN goedkoper is dan direct bij KPN. Twijfel je nog? Neem dancontactop met onze adviseurs. 

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Zakelijk internet van KPN

Zakelijk internet is een must voor iedere ondernemer. Niet alleen omdat het financieel gunstig is, maar ook omdat het beter afgestemd is op jouw behoeften. De beste provider voor zakelijk internet is KPN. Niet alleen vanwege de prijs, die via sTN onovertroffen is, maar ook vanwege het feit dat KPN een superstabiele verbinding biedt en up to date is met de laatste ontwikkelingen zoalsglasvezel. Enkele andere voordelen van zakelijk internet bij KPN:

 

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Klantbeoordelingen sTN