Zakelijk mobiel abonnement via sTN

Op zoek naar een zakelijk mobiel abonnement? Een zakelijk mobiele telefoon? Naar mobiele telefonie voor je medewerkers? Of wil je al je zakelijke mobiele zaken direct afsluiten in één pakket? Voor al deze zaken vind je in sTN de ideale partner. We beloven je niet alleen de beste deal, maar ook de beste service en de leukste keuzes in nieuwe toestellen.

Zakelijke mobiele opties bij sTN

De keuze is reuze in zakelijke-telefonie-land. Bij sTN helpen we je dan ook graag om de juiste telefoon beslissingen voor jouw bedrijf te maken. Kies bijvoorbeeld uit de volgende abonnementen in onze shop.

KPN Zakelijk Mobiel


Bij sTN sluit je gemakkelijk een KPN Zakelijk Mobiel abonnement af met een korting van 25%. Kies bijvoorbeeld voor data delen met meerdere medewerkers of voor onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en tot 20GB internet per maand.

Ik wil KPN 

Odido @Work


Odido heeft de hoogste mastdichtheid van Nederland en is daarmee een heel populaire provider voor het MKB. Wil jij ook altijd bereik? Kijk dan eens naar sTN’s aanbiedingen waarmee je tot 10% korting ontvangt op abonnementen van Odido @Work.

Ik wil Odido

Vodafone One Mobile


Het Vodafone netwerk is beoordeeld als één van de beste van Europa en ondersteunt een hoge downloadsnelheid. Via sTN krijg je op de zakelijke abonnementen van Vodafone One Mobile maar liefst 12,5% korting. 

Ik wil Vodafone 

PS: vind jij het vooral belangrijk dat je zakelijk gebruik kan maken van alle voordelen die een 5G mobiel internet abonnement je biedt? Zoek dan vooral niet verder. Alle providers waar sTN mee werkt zijn 5G-ready.
Bij sTN regel je al je zakelijke mobiele zaken onder één dak

sTN heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zakelijke telefoniemarkt en meer in het bijzonder met zakelijke mobiele telefonie. Dit betekent dat sTN in staat is fikse kortingen te bedingen. En dat is voordelig voor jou en jouw bedrijf. Met een zakelijk mobiel abonnement via sTN kan je korting bij betrouwbare aanbieders als KPN, Odido en Vodafone al snel oplopen naar de 25%. En dat terwijl je er de goede klantenservice van sTN gratis bij krijgt. Nog een zakelijke mobiele telefoon erbij? Ook dan kan je bij sTN terecht. Verken snel je opties in onze shop of kijk hieronder verder naar de mogelijkheden.

Bekijk al het aanbod

Vragen over zakelijke mobiele telefonie voor bedrijven?

Gelijk een zakelijk mobiel abonnement afsluiten? Neem dancontactmet ons op of ga naar onzeshop. Heb je nog vragen? Ook dan mag je contact met ons opnemen, of kijk bij deveelgestelde vragen hieronder of jouw vraag ertussen staat!

 

Veelgestelde vragen mobiel

Zakelijke mobiele telefonie zorgt ervoor dat jij al je telecom bedrijfskosten direct via de zaak kan betalen en dus gemakkelijk af kan trekken van je winst. Het is ook goedkoper, flexibeler en makkelijker te combineren met je overige communicatiesystemen, zoals zakelijk internet.

Via sTN kan je de beste deal vinden bij betrouwbare providers als KPN, Odido en Vodafone.

Ja, dat kan. Kijk in onze shop voor het iPhone of Samsung toestel dat bij jou en jouw bedrijf past, of neem contact op voor de mogelijkheden.

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Klantbeoordelingen sTN

Benieuwd of we jouw rekening ook omlaag krijgen?

  • Al 25 jaar de beste prijs voor zakelijk bellen voor het MKB.
  • Telecompartner van verschillende brancheorganisaties.
  • Unieke prijsafspraken met KPN, Odido en Vodafone.

Advies op maat

Een van onze adviseurs Marion, Niels of Camiel komt met een vrijblijvend advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Uiteraard met dé beste deal!

Plan een gratis adviesgesprek

Zakelijk bellen via KPN


Een betrouwbaar netwerk, jarenlange ervaring, mooie pakketten, een topspeler op het gebied van nieuwe ontwikkelingen: KPN is al decennialang een goede keuze als aanbieder van jouw zakelijke abonnement(en). 

  Betrouwbaarste netwerk van Nederland.

  KPN geeft het zakelijke verkeer altijd voorrang. 

  Overal gratis internet via KPN Hotspots. 

 

Onze KPN Zakelijk Mobiel abonnementen

Zakelijk bellen via Vodafone


Een supersnelle telefoon- en internetverbinding, wereldwijde dekking én wereldwijd voordelig internetten en bellen. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor zakelijke telefonie via Vodafone.

 Beoordeeld als één van de beste van Europa.

 Gratis onderling bellen. 

 Wereldwijde dekking met unieke EU & World upgrades. 

 

Onze Vodafone One Mobile abonnementen

Zakelijk mobiel bellen via Odido


Odido is al 5 keer op rij getest als het snelste mobiele netwerk van Nederland. In 2021 is Odido zelfs uitgeroepen tot het beste netwerk wereldwijd. WIl je altijd en overal bereikbaar zijn? Dan zit je bij Odido via sTN goed.

 Je abonnement makkelijk maandelijks bijstellen. 

 Geen geen aansluitkosten & overstapkosten. 

 Vaak op zakenreis? Je belt en internet onbeperkt in NL, EU én de VS.

 

Onze Odido abonnementen

Dien je rekening in en ontvang advies op maat

Vergelijk nu gratis je huidige telefonie -of internetrekening met dat van andere aanbieders! 

Dien je rekening in en sTN komt met een advies op maat, uiteraard geheel vrijblijvend.
Wij helpen je om te kijken welke abonnementen het beste bij jouw bedrijf passen.