Zakelijk glasvezel via sTN

Het gaat al tijden over niets anders in internetland: het aanleggen van kilometers en kilometers aan glasvezelnetwerk. Maar waar is dat nu allemaal voor nodig? Is glasvezel iets voor jou? En kan je dat wel gemakkelijk en tegen weinig kosten aanvragen? Het antwoord op al deze vragen is: ja! Glasvezel is de toekomst van het internetverkeer en daarmee ook van jouw onderneming.

Glasvezel bij sTN: de beste keuze voor jou

Glasvezel is wat het zegt dat het is: vezels van glas die door internetkabels heen dataverkeer tot stand brengen. Via deze vezels kan jij loeisnel internetten. De glasvezelkabels zorgen voor een hoge bandbreedtesnelle verbinding en een significant hogere up- en downloadsnelheid. Glasvezel kan ook veel meer dataverkeer aan dan regulier internet en staat bovendien bekend om fantastische stabiliteit. Dat klinkt goed toch? Glasvezel wordt gezien als dé manier om particulier, maar ookzakelijk internetbestand te maken tegen de steeds sneller digitaliserende wereld. Blijf niet achter en verken snel je mogelijkheden.

Alles wat je moet weten over zakelijk internet met glasvezel

Nieuwe ontwikkelingen zijn spannend, zelfs voor jou als ondernemer. Om je zo snel mogelijkup to speedte krijgen in de wereld van glasvezel geven we daarom hieronder antwoord op de meest gestelde vragen. Heb je daarna nog twijfels of vragen? Bel of e-mail ons dan snel via onzecontactpagina. 

De voordelen van zakelijk glasvezel:

  • Stabiel internet.
  • Hoge up- en downloadsnelheid.
  • Constante hoge kwaliteit internet.

Wat is glasvezel?

Glasvezel is, zoals de naam al insinueert, vezel van glas. Door deze vezel kunnen signalen worden vervoerd met de snelheid van het licht. Als je veel glasvezelkabels met elkaar in verbinding brengt ontstaat er een glasvezelnetwerk. Met een infrastructuur van bovengrondse kabels, ondergrondse kabels en zogenoemde “points of presence” worden internetsignalen en data tussen aansluitingen in woningen en bedrijfspanden verdeeld. Vandaar dat voor een glasvezelverbinding eerst de grond rondom uw kantoor op de schop moet. Wanneer dit eenmaal is gebeurd kunt u na de overstap naar een zakelijk internetabonnement met glasvezel voor u het weet vliegensvlug internetten. 

Hoe kan ik overstappen naar glasvezel?

Je kan overstappen naar zakelijke glasvezel wanneer je kantoor is voorzien van een aansluiting op het glasvezelnet. Is dit het geval? Neem dan snel contact met ons op om over te stappen naar een glasvezelabonnement. Ben je niet zeker of er al glasvezel in de buurt beschikbaar is of beschikbaar komt? Doe dan de postcodecheck van KPN of neem contact op met ons. Bang voor de kosten? Dat moet je niet zijn. Door de collectieve inkoop zorgt sTN voor extra kortingop de kosten van zakelijke glasvezel via KPN. 

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Meer weten over zakelijk glasvezel?


Enthousiast geworden over zakelijk glasvezel en wil je direct aan de slag? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Klantbeoordelingen sTN

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Een van onze adviseurs Marion, Niels of Camiel komt met een vrijblijvend advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Uiteraard met dé beste deal!