Zakelijk Vodafone abonnement via sTN

Supersnelle telefoon- en internetverbinding. Wereldwijde dekking. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor zakelijke telefonie via Vodafone. sTN helpt je aan het abonnement dat het beste bij je past én voorziet je van tot wel 20% korting op jouw nieuwe zakelijke telefoonabonnement.

Zakelijke telefonie van Vodafone bij sTN: de opties

Met Vodafone en sTN ben je altijd goed verbonden. Met onze klantenservice, met je eigen medewerkers, met je klanten en met de rest van de wereld. Maar welk abonnement past het best bij die verbinding?

 

Vodafone onbeperkt zakelijk bellen en internetten

De zakelijke communicatie en het dataverkeer zijn de afgelopen jaren flink toegenomen. Waarschijnlijk ook in jouw bedrijf. Daarom biedt Vodafone verschillende abonnementen aan met onbeperkt zakelijk bellen en/of internetten. Alleen met de medewerkers van jouw bedrijf of met al je huidige en nieuwe contacten.

Meer informatie over Vodafone Zakelijk

Vodafone Rest of World

Internationale ondernemers en globetrotters: opgelet! Met sTN en Vodafone verbind je jezelf makkelijk en goedkoop met de rest van de wereld. Uiteraard valt bellen en internetten binnen Europa (EU) al binnen je zakelijke Vodafone bundel, maar voor EUR 57,- per maand (bovenop de reguliere abonnementskosten) kan je je zakelijke mobiele abonnement ook gebruiken in de rest van de wereld. Vodafone heeft niet voor niets het grootste mobiele netwerk op aarde!

Ik wil Vodafone Rest Of World

Vodafone Zakelijk

Is prijs voor jou de leidende factor wanneer je bij Vodafone een zakelijk mobiel abonnement uitzoekt? Of wil je gewoon bellen en verder geen gedoe? Dan is Sim Only waarschijnlijk de zakelijke telefonieconstructie die bij je past. Ook daarbij komt sTN voor jou als ondernemer goed van pas. Via sTN pak je namelijk wel 20% korting op je zakelijke SIM-only abonnement van Vodafone.

Ik wil Vodafone Sim Only

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Waarom een Vodafone zakelijk abonnement via sTN?

Je wilt een abonnement en misschien ook wel een telefoon die bij jou, bij je medewerkers en je onderneming past. Je wilt niet te veel betalen en je wilt altijd goed bereikbaar zijn. Dat kunnen wij je bieden. sTN staat namelijk voor onafhankelijk adviesouderwets goede service en de beste prijs. We denken met je mee over de bestezakelijke telefonie abonnementen. Of dat nu bij  Odido, KPNof Vodafone is. 

Afbeelding

Razendsnel 5G met Vodafone


Razendsnel internetten, efficiënter appen en bijna geen vertraging meer.

Dat is wat je te wachten staat bij Vodafone 5G. Het 5G netwerk van Vodafone is nu al in heel Nederland beschikbaar, maar ook in het buitenland kan je bij Vodafone al genieten van het ultrasnelle 5G, bijvoorbeeld in Duitsland en China, meer landen volgen snel! Vodafone nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de nieuwste innovatie en sTN helpt je daarbij.

 

Vodafone zakelijk met extra korting via sTN

Sluit nu jouw Vodafone zakelijk mobiel abonnement af en je ontvangt maandelijks 12,5% korting. 

 

2 GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen/sms NL&EU

van€ 20,26 € 17,73 /mnd


Bestel nu mét korting

7GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen/sms NL&EU

van€ 24,31 € 21,27 /mnd


Bestel nu mét korting

21GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen/sms NL&EU

van€ 29,38 € 25,71 /mnd


Bestel nu mét korting

Onbeperkt Internet
 +
Onbeperkt zakelijk bellen/sms NL&EU

van€ 33,43 € 29,25 /mnd


Bestel nu mét korting

Prijzen exclusief BTW. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Uitgebreid advies voor jouw keuze


Wil je meer weten over de opties voor zakelijke mobiele abonnementen bij Vodafone, of wil je eerlijk advies over wat het bestezakelijke mobiel abonnementis voor jouw bedrijf?  Wij zoeken graag met jou mee naar de beste optie én de beste deal.

Neem contact met ons op

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Veelgestelde vragen mobiel

Zakelijke mobiele telefonie zorgt ervoor dat jij al je telecom bedrijfskosten direct via de zaak kan betalen en dus gemakkelijk af kan trekken van je winst. Het is ook goedkoper, flexibeler en makkelijker te combineren met je overige communicatiesystemen, zoals zakelijk internet.

Via sTN kan je de beste deal vinden bij betrouwbare providers als KPN, Odido en Vodafone.

Ja, dat kan. Kijk in onze shop voor het iPhone of Samsung toestel dat bij jou en jouw bedrijf past, of neem contact op voor de mogelijkheden.

Welke zakelijke mobiele provider past bij mij?

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de Nederlandse netwerken tot de wereldtop behoren. De dekking tussen providers verschilt wel. Op de website van de mobiele aanbieder wordt een kaart getoond met dekkingsinformatie. Daar kun je checken hoe de netwerkdekking bij jou in de buurt is. 

Als de dekking goed is, hoeft dit niet te betekenen dat je overal bereikbaar bent. Is jouw kantoor bijvoorbeeld zwaar geïsoleerd of werk je in een gebouw met een stalen constructie? Dan kan het zijn dat je naar buiten moet om jouw mobiel te kunnen gebruiken. Bel je met KPN, Odido of Vodafone? Dan kan je ook mobiel bellen via wifi.

Het Duitse onderzoeksbureau P3 doet regelmatig onderzoek naar de mobiele netwerken in Nederland. Via sTN bel je als ondernemer met korting via de zakelijke netwerken van KPN, Odido of Vodafone. Alle drie deze providers krijgen in het onderzoek het predicaat 'uitstekend'. De uitkomst van de onderzoeken vind je op de website van het onderzoeksbureau.

De tarieven voor zakelijk bellen en internetten buiten Europa kunnen snel oplopen. Bel je dus vaak voor zaken buiten de EU? Zorg dan dat je een passend abonnement kiest. Hieronder een overzicht per provider.

Odido: onbeperkt in de VS

Ga je als ondernemer vaak op zakenreis naar de VS? Odido heeft standaard in het pakket onbeperkt bellen en sms’en als je in de VS bent. Je belt dan via het Odido USA netwerk. Met het onbeperkt internet abonnement van Odido bel je ook gratis naar de VS.

Ben je buiten de EU of de VS? Dan internet je voordeliger met een Travel & Surf pas.  

Vodafone: voordelig buiten de EU en de VS.

Vodafone heeft de Worry free Rest of World buitenlandbundel waarmee iedere internationale ondernemer goedkoper belt, sms’t of internet. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.

KPN: voordelige bundels.

KPN heeft buitenlandbundels waarmee je goedkoper kunt bellen, sms’en of internetten buiten de EU. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.

Al onze Vodafone abonnementen