Met een zakelijk Sim Only abonnement via sTN ben je altijd bereikbaar

Zakelijke mobiele telefoons zijn investeringen die veel ondernemers maar eens in de zoveel jaar doen. Het kan daarom aantrekkelijk zijn om voor jou en je medewerkers zakelijk Sim Only af te sluiten. Bij sTN ontvang je tot 25% korting op zakelijke Sim Only abonnementen van de beste providers van Nederland. Stel gemakkelijk jouw abonnement samen! 

Zakelijk Sim Only via sTN

sTN staat voor goede service, maar bovenal voor de beste prijs. sTN zal jou en je onderneming dus geen dure telefoon aanpraten wanneer jij dit niet nodig hebt. Voor sommige ondernemers is Sim Only simpelweg de meest praktische en meest voordelig optie. En met sTN weet je zeker dat deze optie ook praktisch en voordelig gerealiseerd wordt. Door onze onafhankelijke positie in de markt en onze mogelijkheden om collectieve prijzen af te spreken staan wij garant voor een goede deal. Bij ons ben je nooit te duur uit en word je bovendien goed en persoonlijk geadviseerd. Wel zo fijn, in die wirwar van zakelijke telefoonabonnementen op basis van Sim Only.

Bekijk al het aanbod

Klantbeoordelingen sTN

De voordelen van een zakelijke Sim Only

Sim Only biedt flexibiliteit, voorspelbaarheid en weinig gedoe. Je kunt ook zakelijk gewoon een Sim Only abonnement afsluiten zonder daar een nieuwe telefoon bij te hoeven kopen. Bovendien is Sim Only vaak een relatief voordelig abonnement. Ben je overtuigd? Neem dan contact met ons op. Benieuwd naar de verdere voordelen van Sim Only zakelijk? Lees dan nog even verder.

 

Gebruik van betrouwbare netwerken voor weinig

sTN werkt enkel met de betrouwbare netwerken van KPNVodafone en Odido, ook voor Sim Only zakelijk. Dit maakt dat je met een zakelijk Sim Only abonnement voor weinig geld altijd goed bereik hebt, op een telefoon die je zelf uitzoekt en waarvoor je niet afhankelijk bent van je netwerkprovider. Daarnaast biedt een een zakelijk Sim Only abonnement alle voordelen van zakelijk bellen: de rekening komt direct terecht waar hij hoort te liggen en je maakt aanspraak op fikse kortingen.

Nergens aan vast

Bang om vast te zitten aan een toestel en zo de ontwikkelingen niet bij te kunnen benen? Bang om te veel geld te moeten besteden aan nieuwe telefoons voor je medewerkers terwijl je nog prima exemplaren hebt liggen? Met Sim Only zit je vrijwel nergens aan vast. Je abonnementen zijn snel aan te passen op je behoeftes en je betaalt veelal alleen wat je gebruikt. Lekker flexibel. 

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Afbeelding

Ben je toe aan een nieuw zakelijk mobiel toestel?

sTN heeft een breed aanbod aan zakelijke telefoons in iedere prijsklasse.

Zoek je een goedkoop toestel om alleen mee te bellen? Of toch de nieuwste Samsung of iPhone met veel opslagcapaciteit? sTN heeft een breed aanbod aan telefoons die bij jouw persoonlijke (bedrijfs) situatie passen.

Waarom niet zelf in de winkel kopen? Omdat sTN met haar collectieve onderhandeling hoogstwaarschijnlijk de beste prijs  voor jou kan neerzetten. 

Bekijk onze zakelijke toestellen

Bekijk ons aanbod in de shop