Al 25 jaar zorgen dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is.

Onze klanten zijn ondernemers, net als wij. ZZP’ers, kleine MKB’ers en grote bedrijven uit alle denkbare branches. Een ding hebben we gemeen: hun rekening voor internet en telefonie, daar besparen ze met liefde op.

Eerlijke handel in een chaotische markt.

De wereld van de telecom is net een jungle. De tijd (of zin) om uit te zoeken wat de beste keuze is, dat hebben ondernemers niet. Wij begrijpen dat en dan komt de business vanzelf. Want ook bij ons moet de schoorsteen blijven roken, maar dan wel met eerlijke handel.

De beste prijs, met ouderwets goede service.

Wij nemen service serieus. Iedereen die belt, krijgt direct iemand aan de lijn. We hebben namelijk niet eens keuzemenu’s of wachtmuziekjes. En we stoppen ook niet voordat jij tevreden bent. Dat noemen wij: ouderwets goede service.

Ontstaan als stichting, uitgegroeid tot bloeiend bedrijf.

sTN ontstaat in 1996 als stichting in de vaart van de privatisering van de telecommarkt. Met KPN als enige leverancier hebben ondernemers tot die tijd geen ervaring met de keuze voor telecom. Via brancheorganisaties verspreiden we de kennis waarmee ze beslagen ten ijs komen.

Die branche- en koepelorganisaties blijven al die tijd op ons vertrouwen. We groeiden uit tot telecompartner en werken samen met Bouwend Nederland, BOVAG, Koninklijke Horeca, ANVR, CBM en Groente Fruithuis. 

Onze beloftes

We zijn ontzettend trots dat we onze allereerste ondernemers nog steeds mogen helpen met telefonie en internet. Dat is voor ons eigenlijk het enige dat echt telt. Maar of je nou net je eerste abonnement afsluit, of al jaren op ons vertrouwt: onze klanten staan op nummer 1.  Zo brengen we dat in de praktijk:

  • Eerlijk advies: we vertellen het je dus ook als je elders beter af bent.
  • Geen addertjes onder het gras: onze beste vrienden bellen ook via ons.
  • Binnen 2 werkdagen antwoord op je e-mail.
  • Direct iemand aan de lijn die je verder helpt. 

De directie

Camiel van den Berg
Directeur

Niels Haesen
Directeur

Meer dan telecom & internet

sTN Internet of Things

Ontdek hoe Internet of Things jouw bedrijf verder kan helpen. Slimme oplossingen voor digitale vraagstukken: van connectiviteit tot sensoren. Ben jij klaar voor de toekomst?

Ontdek sTN IoT

assiSTNs

Ben je als branchevereniging op zoek naar ondersteuning? AssisTNs verzorgt alle onderdelen van een secretariaat, maar kan ook een volledig verenigingsbureau runnen.

Ontdek assiSTNs