Afbeelding

“Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en verschillende mogelijkheden met me door te spreken."


Lillian Hoed, projectmanager Hendrikse Wegenbouw.

“We kregen een mooie aanbieding van sTN om de overstap van ISDN naar VoIP te maken. We hadden al een aantal aanbiedingen van telecom aanbieders liggen, maar het persoonlijke contact met sTN gaf ons de doorslag. Ik ben geen telecomspecialist en we moesten er dus op kunnen vertrouwen dat er een goede oplossing zou komen. Je wil niet achterblijven met een haperende lijn of locaties die niet bereikbaar zijn.

 We zijn ondertussen overgestapt en alles werkt naar behoren. Ik heb me wel verkeken op de tijd die het kost om dit project te begeleiden. Dus een tip voor bedrijven die vaste telefonie moeten implementeren: verkijk je daar niet op. Een goede voorbereiding is het halve werk en ook na de implementeren is er nog tijd nodig om alles te optimaliseren.”

“Al sinds de opkomst van de mobiele telefonie zijn wij deelnemer bij sTN. Het advies en de service is in die jaren altijd goed geweest, daar hecht ik veel waarde aan.’’

Michel Jonkman, Chef Materieel K_Dekker.

“De wereld van de mobiele telefonie is de laatste jaren enorm veranderd, ook voor ons. Waar de gesprekskosten vroeger onze grootste kostenbron was is dat tegenwoordig de data. Wij hebben een enorm groot data verbruik, mede doordat wij op onze bouwplaatsen gebruik maken van 4G internet. De kwaliteit van het netwerk staat bij ons voorop, een stabiele verbinding is van essentieel belang.

Wij doen al jaren heel fijn zaken met sTN! De prijs-kwaliteit verhouding is altijd goed geweest maar ook de uitstekende service mag niet vergeten worden. Problemen worden snel opgelost en vragen beantwoord, zo hoort het!

Afbeelding
 

“Met sTN als partner heb ik de telefonie volledig uit handen kunnen geven. Een goede service, korte lijntjes en snel schakelen, dat doen ze erg goed!”

Leonie van Putten, Eigenaar Doppio Espresso Utrecht, Leidsche Rijn & Nieuwegein

“Zelf vond ik het lastig te beslissen wat goede verbindingen & aanbieders zijn. Ik ben er zelf niet in thuis en kostte mij dan ook erg veel tijd. sTN heeft mij dit uit handen genomen. Zij zoeken voor mij de beste providers tegen de beste prijs. Ik ben heel blij dat ik dit uit handen heb kunnen geven.

Ik heb altijd contact met dezelfde persoon en de lijntjes zijn daardoor kort. Ik ervaar dit als erg prettig, mede doordat diegene alles af weet van mijn case. Het adviseerde voor mij zo veel makkelijker richting mijn andere vestigingen. Ik hoefde maar een keer uit te leggen waar ik naar op zoek was en daarna kon het als het ware gekopieerd worden.

Ook is de service van sTN heel erg goed! Op het moment dat er iets niet goed gaat doe ik een belletje of een mailtje en ik kan er van uit gaan dat het opgelost wordt. En nog snel ook! Er wordt direct gekeken naar een oplossing.''

 

“Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Martijn Abers, Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

“De essentie van bellen? Dat je de telefoon oppakt en hij het doet. Je zou denken dat elke VoIP aanbieder dat kan regelen. Helaas was de realiteit voor ons lange tijd anders: slecht bereik, veel down-tijd, bezette lijnen. En dan ook nog eens een helpdesk die de problemen niet oplost.

Eerlijk gezegd was ik het vertrouwen in een goede oplossing wel verloren. Gelukkig verliep de samenwerking met sTN vanaf het begin af aan vlekkeloos. Ze hebben me volledig ontzorgd en dat traject verliep uitstekend.

Na jarenlange ervaring met verschillende telefonie aanbieders kan ik wel zeggen: de service van sTN is uniek. Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd: we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Afbeelding

“We zijn al jaren klant bij sTN. Ons vaste aanspreekpunt is goed bereikbaar en kan snel schakelen. Hij spreekt onze taal en lost problemen snel op.”

Bert Jonker, financieel directeur NTP

“In sTN hebben we de telefoniepartij gevonden die bij ons past. Ons vaste aanspreekpunt is goed bereikbaar en kan snel schakelen. Hij spreekt onze taal en lost problemen snel op. We hebben 350 mobiele en vaste aansluitingen, dus die samenwerking moet gewoon goed zijn.

We houden de prijzen in de markt regelmatig in de gaten en hebben elkaar daarin telkens kunnen vinden. Dat zit ook in flexibiliteit: we hebben nu bijvoorbeeld 1 grote databundel waar iedereen uit kan putten. De keuze voor een nieuwe partij brengt altijd wat onzekerheid met zich mee: je weet wat je hebt, maar niet wat je krijgt. Van sTN weet ik zeker: ze staan dicht bij de klant.”

Benieuwd naar al onze reviews?