Zakelijk Alles-in-één bij sTN

Heb jij je zaken graag overzichtelijk geregeld? En ben je op zoek naar abonnementen voor bellen, internetten en TV? Zoek dan niet verder. Via sTN regel je alles voor jouw organisatie in een handig Alles-in-één-pakket. Voordelig bellen, razendsnel internet, met een super service. Dat beloven we.

 

Alles-in-één voor jou en jouw bedrijf

Alles-in-één, dat betekent bij sTN dat je volledig wordt ontzien op het gebied van (razendsnel) internet, (voordelig) bellen en (de nieuwste versie van) interactieve TV. En dat voor de laagste prijs. Via sTN ontvang je namelijk tot wel 40% korting op zakelijk internet van KPN. Wil jij je dus geen zorgen maken over je internetverbinding? Wil je bellen onder de beste voorwaarden? En volg je graag het zakelijke nieuws op je kantoor tv? Lees dan snel verder.

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Wat valt er onder Alles-in-één zakelijk?

Wat betekent dat eigenlijk, Alles-in-één? Bij sTN betekent het drie dingen: internetook wel bekend als razendsnelle wifi op de zaak, telefoonoftewel bellen via declouden interactieve TVook wel jouw zakelijke nieuws- en entertainmentkanaal. Hieronder vind je wat je op die gebieden van ons mag verwachten.

Internet


Glasvezel of regulier, ingericht op een kantoororganisatie, of op jouw bescheiden MKB-onderneming: het maakt niet uit naar welk soort zakelijk  internet je op zoek bent, bij sTN vind je de goedkoopste en de meest ongecompliceerde deal. Door onze jarenlange ervaring kunnen we flinke kortingen bedingen en weten we precies welk internetpakket jij nodig hebt. En door alles-in-één kan je het ook nog eens combineren met je andere telecombehoeften. 

(VoIP) bellen


VoIP bellen is de modernste manier van vast bellen in zakelijke context. Met VoIP ben jij en zijn jouw medewerkers fantastisch bereikbaar, kan je gebruik maken van handige functionaliteiten en ben je nooit meer voicemailberichten kwijt. Van bellen via decloud; als je het niet al deed, wil je zodra je het in je alles-in-één pakket hebt, nooit meer afscheid nemen.

TV


Of je nu een nagelsalon hebt, een sportschool, een nieuwsorganisatie of een bedrijf met wachtruimte of kantine; met interactieve TV van KPN, dat onderdeel uitmaakt van de sTN Alles-in-één pakketten zien jouw klanten en personeel altijd het laatste nieuws. Live televisie in HD-kwaliteit onder werktijd en dat voor de laagste prijs en direct samen met je internet geregeld. Een topdeal.

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager
Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Klantbeoordelingen sTN

sTN: ook voor zakelijk mobiele telefonie


Op zoek naar een zakelijk mobiel abonnement? Met een zakelijk mobiel abonnement via sTN ben je altijd bereikbaar. Altijd voor de beste prijs.

Meer over zakelijk mobiele telefonie

Meer weten over Alles-in-één zakelijk bij sTN?

Heb je nog vragen over ons Alles-in-één abonnement voor bedrijven? Neem gerustcontactmet ons op! Om je zo snel mogelijk verder te helpen beantwoorden wij hieronder alvast een aantal veel voorkomende vragen.

Veelgestelde vragen over zakelijke vaste telefonie
Alles-in-één bij sTN houdt in dat je alle diensten die gebruik maken van het internet; VoIP bellen, zakelijk internet en TV regelt in één pakket. En dat allemaal via het stabiele internet van KPN en met de lage prijzen die sTN je kan aanbieden.
Het juiste pakket met de juiste snelheden voor jouw onderneming. Lagere kosten. Minder gedoe. Makkelijkere boekhouding. Dat zijn in het kort de voordelen van zakelijk-Alles-in-één bij sTN. Wil je graag even overleggen wat voor jouw bedrijf het beste werkt? Een offerte op maat aanvragen? Of heb je vragen over zakelijk-Alles-in-één of glasvezel? Neem dan snel contact met ons op.

sTN werkt met de betrouwbare services van KPN.

Dien je rekening in en ontvang advies op maat

Vergelijk nu gratis je huidige telefonie -of internetrekening met dat van andere aanbieders! 

Dien je rekening in en sTN komt met een advies op maat, uiteraard geheel vrijblijvend.
Wij helpen je om te kijken welke abonnementen het beste bij jouw bedrijf passen. 

 

Alles-in-één voor jouw bedrijf?