Hoe stel ik sneltoetsen in op een Grandstream toestel?

Op een Grandstream GXP2130

Met sneltoetsen zet je telefoonnummers die je vaak belt in het geheugen van de telefoon. Na het instellen van sneltoetsen hoef je nog maar 1 knop in te drukken om het nummer te bellen. Je hoeft dus nooit meer het hele nummer in te toetsen en dat scheelt je tijd.

Op de GXP2130 kan je maximaal 8 sneltoetsen instellen.

Sneltoetsen instellen doe je in 4 stappen.

We leggen je met een eenvoudig voorbeeld uit hoe je sneltoetsen kunt instellen. In dit voorbeeld stellen we een sneltoets in voor telefoonnummer 06-55724900 met de naam: 'Mobiel Tom'.

Stap 1: Log in op het toestel.

Zie hiervoor de instructie: Hoe log ik in op een Grandstream toestel?

Stap 2: Ga naar Instellingen >> Programmeerbare toetsen >> Physical Multi-Purpose Keys.Stap 3: Programmeer in dit scherm de sneltoetsen in zoals te zien is op deze schermafdruk. 

Stap 4: Schrijf op het toestel de naam van de persoon waarvoor je een sneltoets hebt ingesteld.

De sneltoetsen die je hebt ingesteld corresponderen met de verschillende sneltoetsen op het toestel. De eerste sneltoets correspondeert met de bovenste knop aan de linkerkant op het toestel. De tweede sneltoets met de knop daaronder en zo verder tot aan het einde van die rij. Begin nu verder te tellen bovenaan de rechterkant.

Op deze foto zie je hoe het er op het toestel  uitziet.Op deze foto zie je wat er gebeurt nadat de sneltoets ingedrukt is: het toestel belt naar nummer: 06-55724900.