Zakelijk bellen via Vodafone
Vodafone ONE Mobile is de voordeligste keuze als je zakelijk belt buiten Europa en de VS. Met de handige Rest of the World add-on bel je worry free over heel de wereld.

Supersnel.

Het Vodafone netwerk is beoordeeld als één van de beste van Europa en ondersteunt een hoge downloadsnelheid. 

Gratis onderling bellen.

Al jouw medewerkers bellen met Vodafone abonnementen gratis naar elkaar.

Wereldwijde dekking.

Worry free bellen in Nederland en 158 andere landen met het Internationale 4G netwerk.

2 GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen/sms NL&EU

van€ 20,26 € 17,73 /mnd


Bestel nu mét korting

7GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen/sms NL&EU

van€ 24,31 € 21,27 /mnd


Bestel nu mét korting

21GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen/sms NL&EU

van€ 29,38 € 25,71 /mnd


Bestel nu mét korting

Onbeperkt Internet
 +
Onbeperkt zakelijk bellen/sms NL&EU

van€ 33,43 € 29,25 /mnd


Bestel nu mét korting

Prijzen exclusief BTW. Bekijk de actuele tarieven.

Doe je veel zaken buiten Europa?

Upgrade naar Vodafone Rest of World

Kosten voor zakelijk internetten, bellen en sms’en buiten Europa vallen niet binnen je Vodafone abonnement. Voor de landen buiten de EU is het mogelijk een upgrade te doen waarmee je je nationale bundel ook kan verbruiken in de rest van de wereld. Dit kost €57,- per nummer per maand, bovenop de gebruikelijke abonnementekosten. Dit kan niet per mand aan- of uit worden gezet en geld voor de gehele looptijd van het desbetreffende abonnement.

Blijf er ten alle tijden op letten dat je niet over de (nationale) bundel heen gaat. Dit kan zorgen voor hoge extra kosten!

 

 

Afbeelding
Afbeelding

Razendsnel 5G met Vodafone


Razendsnel internetten, efficiënter appen en bijna geen vertraging meer.

Dat is wat je te wachten staat bij Vodafone 5G. Het 5G netwerk van Vodafone is nu al in heel Nederland beschikbaar, maar ook in het buitenland kan je bij Vodafone al genieten van het ultrasnelle 5G, bijvoorbeeld in Duitsland en China, meer landen volgen snel! Vodafone nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de nieuwste innovatie en sTN helpt je daarbij.

 

Benieuwd of we jouw rekening ook omlaag krijgen?

  • Al 25 jaar de beste prijs voor zakelijk bellen voor het MKB.
  • Telecompartner van verschillende brancheorganisaties.
  • Unieke prijsafspraken met KPN, Odido en Vodafone.

Advies op maat

Een van onze adviseurs Marion, Niels of Camiel komt met een vrijblijvend advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Uiteraard met dé beste deal!

Plan een gratis adviesgesprek

Veelgestelde vragen mobiel

Zakelijke mobiele telefonie zorgt ervoor dat jij al je telecom bedrijfskosten direct via de zaak kan betalen en dus gemakkelijk af kan trekken van je winst. Het is ook goedkoper, flexibeler en makkelijker te combineren met je overige communicatiesystemen, zoals zakelijk internet.

Via sTN kan je de beste deal vinden bij betrouwbare providers als KPN, Odido en Vodafone.

Ja, dat kan. Kijk in onze shop voor het iPhone of Samsung toestel dat bij jou en jouw bedrijf past, of neem contact op voor de mogelijkheden.

Welke zakelijke mobiele provider past bij mij?

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de Nederlandse netwerken tot de wereldtop behoren. De dekking tussen providers verschilt wel. Op de website van de mobiele aanbieder wordt een kaart getoond met dekkingsinformatie. Daar kun je checken hoe de netwerkdekking bij jou in de buurt is. 

Als de dekking goed is, hoeft dit niet te betekenen dat je overal bereikbaar bent. Is jouw kantoor bijvoorbeeld zwaar geïsoleerd of werk je in een gebouw met een stalen constructie? Dan kan het zijn dat je naar buiten moet om jouw mobiel te kunnen gebruiken. Bel je met KPN, Odido of Vodafone? Dan kan je ook mobiel bellen via wifi.

Het Duitse onderzoeksbureau P3 doet regelmatig onderzoek naar de mobiele netwerken in Nederland. Via sTN bel je als ondernemer met korting via de zakelijke netwerken van KPN, Odido of Vodafone. Alle drie deze providers krijgen in het onderzoek het predicaat 'uitstekend'. De uitkomst van de onderzoeken vind je op de website van het onderzoeksbureau.

De tarieven voor zakelijk bellen en internetten buiten Europa kunnen snel oplopen. Bel je dus vaak voor zaken buiten de EU? Zorg dan dat je een passend abonnement kiest. Hieronder een overzicht per provider.

Odido: onbeperkt in de VS

Ga je als ondernemer vaak op zakenreis naar de VS? Odido heeft standaard in het pakket onbeperkt bellen en sms’en als je in de VS bent. Je belt dan via het Odido USA netwerk. Met het onbeperkt internet abonnement van Odido bel je ook gratis naar de VS.

Ben je buiten de EU of de VS? Dan internet je voordeliger met een Travel & Surf pas.  

Vodafone: voordelig buiten de EU en de VS.

Vodafone heeft de Worry free Rest of World buitenlandbundel waarmee iedere internationale ondernemer goedkoper belt, sms’t of internet. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.

KPN: voordelige bundels.

KPN heeft buitenlandbundels waarmee je goedkoper kunt bellen, sms’en of internetten buiten de EU. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Afbeelding

Ben je toe aan een nieuw zakelijk mobiel toestel?

sTN heeft een breed aanbod aan zakelijke telefoons in iedere prijsklasse.

Zoek je een goedkoop toestel om alleen mee te bellen? Of toch de nieuwste Samsung of iPhone met veel opslagcapaciteit? sTN heeft een breed aanbod aan telefoons die bij jouw persoonlijke (bedrijfs) situatie passen.

Waarom niet zelf in de winkel kopen? Omdat sTN met haar collectieve onderhandeling hoogstwaarschijnlijk de beste prijs  voor jou kan neerzetten. 

Bekijk onze zakelijke toestellen