Samsung onthult Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra

Bestel ‘m nu

Samsung heeft op 11 februari de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra gepresenteerd. Deze opvolgers van de S10 zijn op heel veel fronten een verbetering. Daarnaast zijn ze 5G ready én dus helemaal klaar voor de toekomst!

 

Ontdek de specificaties

Maar liefst 4 camera’s

Voornamelijk op het gebied van de camera zet Samsung met de S20 een flinke stap vooruit. De Samsung S20 heeft maar liefst vier camera’s gekregen, waarvan een selfiecamera met tien megapixel. De drie camera’s achterop bestaan uit een standaard-, groothoek- en telelens. Met die laatste lens zoom je drie keer in zonder in te leveren op scherpte. De Single Take functie zorgt ervoor dat er veertien foto’s en video’s tegelijk gemaakt kunnen worden met de verschillende camera’s. Met de Galaxy S20 kun je details van heel ver weg dichtbij halen én maak je nog mooiere foto’s in het donker. De revolutionaire 8K Video Snap verandert niet alleen het maken van video’s, maar ook van foto’s. Daarbij verandert 5G de manier waarop je jouw beelden deelt.

 

Een batterij die niet uitgeput raakt

Samsung staat al sinds het begin van de S-serie bekend om zijn kwalitatief goede beeldschermen. Ook bij de S20-serie is dit weer het geval. De schermen van alle drie de Samsung S20 telefoons hebben een verversingssnelheid van 120 keer per seconde. Hierdoor scroll je vloeiend door je menu’s heen met een soepele beweging. Zo’n hoge ververssnelheid is op het moment vrij zeldzaam. Tevens hebben ze een krachtige processor met een groot werkgeheugen. Zware apps vormen daardoor geen probleem!

 

5G-ready, klaar voor de toekomst

Alle Galaxy S20 modellen zijn verkrijgbaar in een 5G-uitvoering kopen. Zodra het 5G-netwerk beschikbaar is kun je direct profiteren van hogere mobiele internet snelheden. Totdat het 5G netwerk beschikbaar is in Nederland kan er gewoon van het 4G-netwerk gebruik gemaakt worden. De ‘basis-versie’ van de Galaxy S20 heeft géén standaard 5G-connectiviteit. Echter heb je deze voor maar €100 extra wél. De S20+ en S20 Ultra zijn daarentegen alleen mét 5G te bestellen.

 

Een plaatje om te zien!

Alle drie de telefoons zijn een plaatje om te zien dankzij de mooie kleuren, smalle schermranden en de grote AMOLED-schermen. Ze dragen professionaliteit en luxe uit, alle twee essentieel bij een zakelijke telefoon. De Galaxy S20 is beschikbaar in drie kleuren: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink. De Galaxy S20+ is beschikbaar in Cosmic Black, Cosmic Grey en Cloud Blue. Tot slot is de Galaxy Ultra beschikbaar in twee kleuren: Cosmic Black en Cosmic Grey.

 

 

Samsung S20 +

Op het eerste gezicht lijken de Samsung Galaxy S20 en S20+ niet veel van elkaar te verschillen. Het scherm is aanzienlijk groter, maar dat is te verwachten bij een + variant. Toch is de S20+ op een aantal gebieden wel dergelijk beter. In plaats van vier camera’s heeft de S20+ er vijf, met een completere camera opstelling dankzij de Time-of-Flight sensor. Deze sensor zorgt voor een beter scherptediepte-effect in je foto’s door het meten van diepte. Ook is de batterij aanzienlijk beter, je komt er gemakkelijk de dag mee door.

 

Samsung S20 Ultra

De S20 Ultra is de grotere én betere versie van de Galaxy S20 Plus. Echter is het een telefoon met heel veel unieke eigenschappen, die zich met geen enkel ander model laat vergelijken. Kies je voor de S20 Ultra, dan kies je voor een mini-pc met geavanceerde camera’s en een krachtige batterij. Zo heeft de telelens bijvoorbeeld een 10 keer optische zoom, je zoomt hiermee in zonder kwaliteitsverlies. Met de 5.000 mAh batterij, die nog beter is dan die van de S20 -en de S20+ versie, kom je helemaal gemakkelijk de dag door.

Belangrijkste verschillen

 
Eigenschappen Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20+

Samsung S20 Ultra

Schermgrootte 6,2”

6,7'’

6,9'’

Camera

4 camera’s:
64 + 12 + 12 MP & 10-MP selfiecamera

5 camera’s:

64 + 12 + 12 MP + Depth Vision camera  & 10-MP selfiecamera

5 camera’s:

108 + 48 + 12 Mp + Depth Vision camera + 40-MP selfiecamera

Waterbestendig tot

30 min en 1.5m diep 30 min en 1.5m diep 30 min en 1.5m diep
Kleuren Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink Cosmic Black, Cosmic Grey, Cloud Blue Cosmic Black, Cosmic Grey
 

Bestel 'm nu! 

Bestel de Samsung S20 of de Samsung S20 Ultra in onze Shop, met -of zonder abonnement.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht