Begin 2022 goed, help ons mee!

Zet je samen met ons in voor de CliniClowns. Het enige wat jij hoeft te doen is je oude mobiele telefoon(s) en cartridges bij ons in te leveren. Wij zorgen dan dat ze bij de CliniClowns terecht komen. Voor elke ingeleverde mobiele telefoon of cartridge ontvangen de CliniClows namelijk een vergoeding. Zo kunnen ze nog meer zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie afleiding en plezier bezorgen!

 

 


Wat houdt de actie in?

Veel bedrijven hebben nog oude telefoons en cartridges op de zaak liggen die niet meer bruikbaar zijn. Maar wat moet je daar nou precies mee doen? Zomaar bij het afval gooien is héél slecht voor het milieu.

sTN gaat deze mobiele telefoons en cartridges inzamelen voor het goede doel, de  CliniClows. Voor elke ingeleverde mobiele telefoon of cartridge ontvangen de CliniClows een vergoeding. En dit gaat dan niet om mobiele telefoons en cartridges die nog bruikbaar zijn. Ook die zijn natuurlijk welkom, maar lever vooral je defecte mobieltjes en gebruikte cartridges in. Dit is goed voor het milieu én met de opbrengst steun je de CliniClowns. Een win-win situatie!

Wie zijn de CliniClowns?

Met de rode neus op zijn de CliniClowns Pom, Hansje, Bidoe of een van de andere ruim 95 CliniClowns. Dankzij de steun van honderdduizenden donateurs bezoeken zij ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen en kinderdagverblijven door heel Nederland. Met creativiteit, humor en improvisatiespel doen de CliniClowns er alles aan om zieke kinderen, kinderen met een beperking of mensen met dementie te laten ontspannen, zorgen te laten vergeten of te laten lachen. Door even écht contact te maken zorgen ze dat iemand zich emotioneel sterker voelt. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst. 

 

Hoe doe ik mee?

Heel simpel! Het enige wat je hoeft te doen is je oude mobiele telefoons en/of cardridges sturen naar: 

sTN Telecom & Internet
o.v.v. De Cliniclowns
Pelmolenlaan 10 
3447 GW WOERDEN

Vergeet geen afzender op het pakketje te zetten, we hebben namelijk nog iets leuks voor je als bedankje!

 

 

 


Liever doneren?

Heb je geen oude mobiele telefoons of cardridges meer? Of doneer je liever een bedrag? Dat kan natuurlijk ook! Via onderstaande knop doneer je heel eenvoudig een eenmalig bedrag óf wordt je een maandelijkse donateur. 

Doneer aan cliniclowns