Doorbraak in internationaal zakendoen: Samsung Galaxy S24 doorbreekt taalbarrières

Leestijd: 3 minuten.

Veel Nederlandse bedrijven ondernemen al eeuwen over de grens, maar taalbarrières blijven een uitdaging. De recent uitgebrachte Samsung Galaxy S24-serie biedt hier echter hulp bij, waardoor communicatie met klanten of leveranciers die jouw taal niet spreken, verbetert. Met geïntegreerde AI-functies wordt het zakelijke leven getransformeerd en grenzen doorbroken. Ontdek hoe deze technologische innovatie jouw internationale groei kan stimuleren. Lees snel verder.

 

 

 Communiceren in je eigen taal

Het is altijd ideaal om internationale zakenpartners in hun eigen taal te kunnen benaderen. Echter, het leren van een nieuwe taal vergt veel tijd, vooral als je bedrijf in meerdere landen opereert. Gelukkig  biedt de nieuwe Samsung S24-serie hier een oplossing voor. Met de Live Call Translation functie kun je moeiteloos communiceren in de taal van de gesprekspartner, zonder zelf de taal te hoeven beheersen. Hoe dit precies werkt, leggen we je graag uit.

 

Live Call Translation, de zakelijke reddingsdienst in het buitenland

De Live Call Translation-functie maakt gebruik van geavanceerde AI om jou in staat te stellen om in jouw eigen taal te communiceren met mensen die een andere taal spreken. Deze realtime vertaalsoftware is bijzonder handig tijdens bijvoorbeeld zakelijke reizen in het buitenland, wanneer je belangrijke telefoongesprekken moet voeren in een vreemde taal. Jouw apparaat vertaalt het gesprek onmiddellijk, waardoor onderhandelingen en samenwerking veel gemakkelijker worden.

Naadloze communicatie

Stel je voor dat je je bevindt op een drukbezochte internationale conferentie en plotseling krijg je een telefoontje van een potentiële klant die alleen zijn moedertaal spreekt. Met de Samsung S24 en Live Call Translation is er geen stress meer over het vinden van een tolk of het worstelen met taalbarrières. Het lijkt alsof je naast elkaar staat te praten, ongeacht de taal die aan de andere kant van de lijn wordt gesproken. Met de mogelijkheid om de vertaalstem en het tempo aan te passen, kun je je aanpassen aan de specifieke behoeften van je gesprekspartner en het gesprek moeiteloos voortzetten.

Interpreter functie

Een ander nuttig hulpmiddel voor communicatie in het buitenland is de Interpreter-functie. Met Interpreter kunnen live-gesprekken direct worden vertaald op een gedeeld scherm, zodat mensen die tegenover elkaar staan een transcriptie kunnen lezen van wat de ander zegt. Dit werkt zelfs zonder mobiele data of wifi-verbinding.


Kortom, met Live Call Translation op de Samsung S24 kun je je volledig concentreren op het uitbreiden van je zakelijke horizon zonder gehinderd te worden door taalbarrières. Of je nu wereldwijd op zoek bent naar nieuwe markten of onderhandelt met internationale partners, deze innovatieve functie maakt zakelijke communicatie eenvoudig en effectief, waar je ook bent.

 

 

Chat Assist & Tone Change

De Samsung Galaxy S24-serie biedt niet alleen uitstekende ondersteuning voor mondelinge communicatie, maar dient ook als jouw persoonlijke vertaal-assistent voor schriftelijke interacties met internationale zakenpartners. Dankzij de innovatieve Chat Assist functie wordt het vertalen van berichten op populaire zakelijke platforms zoals WhatsApp en Instagram moeiteloos gemaakt. Of het nu gaat om een zakelijk bericht in het Spaans, Mandarijn of Frans, jouw S24 kan het gemakkelijk ontcijferen, waardoor de taalbarrière wordt doorbroken en de communicatie naadloos verloopt. Maar er is meer.

 

Aanpassen op zakenpartners met Tone Change

Met de Tone Change functie kun je eenvoudig de toon van je eigen berichten aanpassen voordat je ze verstuurt. Of je nu een formele aankondiging moet maken of een informeel bericht wilt sturen naar je internationale team, de Galaxy S24 zorgt ervoor dat je altijd de juiste toon treft. En met behulp van de Galaxy AI kun je dit alles doen in elke gewenste taal, waardoor je communicatiekracht nog verder wordt vergroot. Met de Samsung Galaxy S24 ligt effectieve en gepaste communicatie in alle talen binnen handbereik, wat essentieel is voor succesvol internationaal zakendoen.

 


Benieuwd naar de Samsung Galaxy-S24?

Check dan hier welke Samsung Galaxy S24 het beste bij jou past. Of bestel hem direct in onze shop.

Liever eerst persoonlijk advies? Neem contact op met onze adviseurs en zij helpen je persoonlijk verder.

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht