Slimmer ondernemen met de nieuwe Samsung S22-serie

Leestijd: 5 minuten.

In februari bracht Samsung de nieuwe S22-serie op de markt. Met de snelste processor ooit in een Galaxy smartphone, een revolutionaire camera én een extreem goede beveiliging ben je als ondernemer klaar voor de toekomst. Een ding is zeker: kies je voor een toestel uit de S22-serie? Dan kies je voor slimmer ondernemen! In dit artikel vertellen wij je waarom.

 

 

De nieuwe Samsung S22-lijn

De Samsung Galaxy S22-serie bestaat uit drie varianten, die samen de S-lijn vormen. Het standaard model is de Samsung S22, aangevuld door de S22 Plus en S22 Ultra. Wij vertellen je alles over de Samsung S22, dit is naar onze mening dé smartphone voor ondernemers. Onderaan het artikel gaan we kort verder in op de features van de S22 Plus en S22 Premium.

In het kort: 5 verbeteringen

1. Sterker design: sterkste glas en metalen randen

2. Camera: betere digitale en optische stabilisatie

3. Software: betere functies en vernieuwd Android 12

4. Beter updatebeleid: vier Android-updates en vijf jaar lang beveiligingsupdates

5. Scherm: lichter en slanker dan de S21


Sterker dan sterk en machtig mooi

De Samsung Galaxy S22 is de eerste smartphone met Corning Gorilla Glass Victus+ aan de voor én achterzijde Dit type glas overleeft vallen tot twee meter en is ook nog beter bestand tegen krassen en beschadigingen. Wederom bezit de S22 over een ongekend mooi scherm. Het is een iets kleiner scherm dan die van de S21, maar heeft wel een Full HD+ resolutie van 2340 x 1090 en een schitterend Dynamic Amoled 2X display. De maximale verversingssnelheid is maar liefst 120 Hz waardoor het scherm zich bij scrollen maar liefst 120 keer per seconde ververst. Daarnaast heeft De S22 een metalen behuizing waardoor het toestel een luxe en zakelijke uitstraling heeft.

Nog scherpere en betere foto’s

Dat camera’s in een smartphone steeds belangrijker worden anno 2022, blijkt wel aan alle ontwikkelingen. Ook bij de S22 zijn er verbeteringen aangebracht op het gebied van de camera’s. De S22 heeft zowel voor foto’s als voor video’s AI Image Enchancer geïntroduceerd, een technologie die de foto stabiliseert. De S22 maakt daarnaast gebruikt van Big Pixel Sensor, hiermee detecteert de camera automatisch dat het donker is. De S22 activeert dan automatisch de 23% grotere pixelsensor, waardoor er meer licht beschikbaar wordt.


Sneller dan Usain Bolt

De S22 bezit de snelste processor ooit in een Galaxy telefoon! De verversingssnelheid past zich constant aan aan jouw gebruik. Wanneer je scrolt, ververst het scherm zich maar liefst 120 keer per seconde. Speel de nieuwste en vetste games, kijk series en films, typ een mail en switch snel door alle apps. Ook introduceert Samsung Knox een beveiligingsplatform die je gegevens beschermt. Op het nieuwe Permission Usage-dashboard zie je welke apps jouw gegevens delen of jou volgen. En per app bepaal je of je wel of geen toegang geeft.

Up and running in no time

De capaciteit van de S22 kleiner is dan bij de S21, namelijk 3.700 mAh ten opzichte van 4.000 mAh. Toch beweert Samsung mede door de processor dat de batterij langer mee zal gaan. Doordat de batterij zich slim aanpast aan het gebruik gaat hij makkelijk langer dan 24 uur mee. Zo kun je als ondernemer zorgeloos de hele dag werken zonder dat je na hoeft te denken over het opladen van je telefoon. Mocht hij toch ineens leeg zijn, dan zorgt de 25W Super Fast Charger ervoor dat je de telefoon binnen no-time weer kunt gebruiken.


Veelzijdige telefoon

De Samsung Galaxy S22 kent vier kleuren namelijk zwart, wit, groen en roze. Qua opslag heb je bij de Samsung S22 een opslagcapaciteit van 128 of 256 GB. Volop ruimte dus voor het opslaan van al jouw bestanden en meest gebruikte apps. Als ondernemer schrijf en lees je veel documenten en rapporten, Samsung heeft dé nieuwe ideale functie voor deze ondernemers. Namelijk het feit dat je de Samsung Galaxy S22 kunt gebruiken als desktop. Dankzij de ingebouwde DeX maakt hij draadloos verbinding met je monitor, toetsenbord en muis. Op die manier kun je documenten bewerken en laten zien op een groter beeldscherm.


Andere modellen van de S-lijn

Samsung Galaxy S22 Plus

De Samsung Galaxy S22 Plus is net een slag groter dan de Samsung Galaxy S22 en kent een betere batterij. Naast de Samsung Galaxy S22 bezit ook deze telefoon haarscherpe beelden dankzij het 6.6 Full HD Dynamic AMOLED-scherm en kent een verversing snelheid van 120Hz eigenschappen als de S22. Alleen het scherm is groter en de batterij kent een langere duur. Daarmee is de Samsung Galaxy S22 Plus het grotere broertje van de S22. Je kiest voor de Samsung Galaxy S22 plus als je een groter toestel wilt met een batterij die langer mee gaat! Verder verschilt deze niet met de S22.


Samsung Galaxy S22 Ultra

De Samsung Galaxy S22 Ultra is de grootste en duurste telefoon van Samsung in de nieuwe Galaxy serie. De telefoon heeft haarscherpe beelden dankzij het 6.8 Quad HD Dynamic AMOLED-scherm en kent een verversing snelheid van 120Hz. Door de 4 camera’s aan de achterkant schiet je de mooiste foto’s en video’s in 8K kwaliteit. De Samsung Galaxy S22 Ultra wordt geleverd zonder oplader maar met de S-pen. De styluspen werkt draadloos via bluetooth en laat je volgens Samsung tekenen en schrijven alsof je op papier werkt. De Samsung Galaxy S22 Ultra is dus de ultieme high end telefoon die ten opzichte van de S22 en S22 Plus een mooier en beter beeldscherm kent. Daarnaast beschikt hij over een nog betere camera. Al met al het beste van het beste voor jou als ondernemer!


Bestel hem nu

Ook zo enthousiast geworden van de nieuwe Samsung S22-serie? Bestel nu bij sTN >>

Terug naar het nieuwsoverzicht